黏土人同好區 8 燒錢搵位賣菊花

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我想要 買唔落手
依家每隻shf kamen rider唔訂又想後追
必定高於原價買
所以訂左唔會蝕 冇訂m 定蝕
仲要呢家龍珠shf 比人cut 單 訂左都冇得拎
佢個個月都出隻魂限
大波蓮有人放1800
玩shf 玩到咁 我玩hottoy 算

呢d係唔係可以send email去gsc申請補件
行貨
gogo

巨人隻韓吉咁撚貴
之前隻兵長同團長明明三百蚊都唔駛
面麻重夠膽賣400
係咪預佢會受歡迎所以陰啲陰啲加少少價
等佢現貨跌
新手入坑Amazon JP追返兩隻,但依家驚緊Amazon會唔會都有假貨
會有假貨,賣家大陸地址咪試
日本地址人名,評價都OK不過都係驚
無辦法,搵又搵唔到,網上買無得親身Check
巴打會唔會放右下果隻
Good Smile Company's Nendoroid Simon and MODEROID Gurren Lagann were previously scheduled to ship out on the 15th April 2019. Regretfully, we must delay the shipment of the product. The product is now expected to ship out in May.
屌你~收左我錢又唔撚出貨
Gsc
應該唔會但我有勁多其他野
Figure 果啲已經成日遲3個月

土人都開始出現延期
最近都係確認咗出貨之後先延期,唔通土人QC 都開始出問題
你地會唔會買d 膠盒放黏土人 有既又係邊買呢
894同忍好似都係500幾
記得有個大盒
首先我們想先請您回覆本郵件,並提供以下資訊給我們:
『購買時間』以及『購買證明(發票或者收據)

我孤注交單點比發票同佢講翻情況就ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞