(頭髮日記)小弟今日食咗人生第一粒保康絲

698 回覆
349 Like 9 Dislike
問左醫生話無乜問題
但a酸有個副作用係甩頭髮
我係M額上緊,23歲
食左2個月印保
暫時未有變化,不過D人話要半年先見到有冇效
而家個M額未好嚴重,髮型仲"姐"到,所以如果停止到惡化就當收貨
暫時副作用得性欲下降同頭幾日有BRAINFOG
BRAINFOG過1個禮拜就冇事
而性慾方面本身超大,行街會無拉拉扯旗,1日要打2次J個種
而家變成幾日1J,而功能仲正常
所以反而舒服左
黎緊諗住重新開始做GYM,驚緊會唔會影響頭同操唔起
我之前食開保康絲,一直都冇乜野,但貪平轉左印保,之後狂爆暗瘡(本身冇咩暗瘡), 果陣仲keep住食,一邊食醫生食開既抗生素醫暗瘡,但一直繼續爆
之後轉食韓保 先開始好返,但宜家都易左生暗瘡
我食左保記7年 18歲就開始禿 吊你老尾
如果你後生又發現自己開始禿緊 就快d食啦
理論上保記係令你唔再禿落去 所以越早食越救得越多頭髮
生返幾多就睇你造化
至於副作用黎講就無一樣中 你中咪停藥
唔通等到禿到大半先知驚食藥咩
後生細仔仲要出黎見人social溝女
有時見到朋友脫髮都好心酸
試過按摩頭皮未
好耐之前係YouTube見到個日本節目教
20頭已經發覺自己有真係好撚絕望,有一排成日係房到自己喊
普通科
我以為都好多暗瘡。又買埋啲垃圾 搽落塊面到。 之後都無用。 後期把撚火。唔買。 瘋狂飲水。多運動。宜家一粒都無。印都無
宜家沖完涼 都會按下
睇左醫生未啊。唔好絕望啊。
DAY2 啲藥好撚好味
韓保邊度買嫁巴打~
Damocare, 成分同保記一樣,好多普通藥房都有

Google "Damocare" , 會揾到佢fb post, 有個零售點list

但好似有d藥房食水好深,最好格左價先
Me too
我依一年都為甩頭髮喊過好多次,返學真係難識左朋友
M字可以留咩髮型
帶帽。你宜家食緊藥定點
M得好後? 唔係好m。all black 都可以好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞