[雞全部都係雞] 約ptgf約到臭雞同學

1001 回覆
3346 Like 100 Dislike
老實講 雞蟲係我眼中都唔係咩好野
到底係我唔正常 定係呢個世界痴撚左線
點解可以通街都係雞
等佢畢唔到業, 專心做雞都好丫
最後個張成個小麗老師甘既樣
如果佢D同學仔幫襯有冇學生優惠價?
我好簡單,我期望緊閃卡
唔明佢點解覺得自己有資格話人臭雞 雞蟲同雞本黎就絕配 相煎何太急
估唔到有巴打同一樣咁清楚
食屎啦叫條女
想屌
即係其實中學班同學都知道佢出黎做開?
痴撚線,一定要追住黎屌咩
我覺得樓主最大目的都係警剔下佢附近既人,提下佢男朋友原來自己條女做雞姐
唔明點解要講到去學校到姐,你講醫療既
屌,夠有護士去叫鴨搵PTBF啦,你又唔捉曬佢地出黎
問下都唔撚比,惡過狗
都唔至帽一個,你話呢?
聽佢講野都似啦 根本淫娃 唔係為錢 完全唔chur 對個客好成咁
真係為興趣

大家走寶了 平時大家又話最想啲女 咁開放 屌淫娃
一有事發生 就跟埋啲 八婆一齊黑條女正義撚 判官上身 連登
Fuckin Double Standard 口裡說不
Agger. 明買明賣。雞蟲樓主畀唔撚起錢就返屋企打飛機啦。
定係條女見到樓主太樣衰唔畀屌。樓主發爛炸

雞同雞蟲咪一撚樣。
屌....睇樣真係睇唔出
對港女冇晒信心
男人恩物啦 衰又要搞鳩人 呢亭淫娃 收埋玩 再開心share下咪算咯 大家jus have fun 擺明臭貨一條 咪由佢係公海玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞