【動物台蘿莉台70】~Sing For You~

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
幾時到你紅炸彈
有排啦
升中四了,還未試過拍拖,但毒男說:「不緊要,依家努力讀書考好會考,第時有錢你荒(慌)無女?」

結果,毒男克服了一個又一個的考試,升上大學;影畢業相時,發覺好多人都一雙一對,原來大學係撮合情侶既好地方。毒男依然一個,但他說:「不緊要,即將係我踏入社會大展拳腳既時候,亦係我幸福生活既開始!」

毒男努力工作,三年,五年,七年過去了,依然單身。但他終於達成了心願,成為高收入人仕 - 月薪達二萬零五百蚊。

毒男年過三十,開始疑惑:「點解我已經係成功人仕,但仲係無女?」更令他驚訝的是,公司不少女同事都同MK型男拍拖結婚,但那些男人可不是事業型喎,例如,Dorothy既男朋友只係中五畢業既Sales,月薪只有一萬八千蚊,比自己足足少了二千多元!點解?唔係努力讀書成為有錢人就有女既咩?

不知不覺毒男到了中年,身邊已無什麼朋友,自己渡過一個又一個既聖誕節及情人節。

毒男年老了,孤零零一個坐在公園,回想一生:「自己曾得過什麼?女人的身體是怎麼樣的?和女朋友係海邊共渡平安夜既滋味係點架?高登人不是經常留帖話:『後生時唔好浪費時間,第時有錢你荒無女咩!』我照做了,究竟什麼地方出錯?」
你嗎
是!!
收到風bba係貼圖區成日畀人笑
把口生喺人哋度,唔理得人咁多啦
仲有無同牙曉去居酒屋
去居酒屋但冇人飲酒
今屆中大動漫soc 叫千戀萬花 屌 好沙膽
Hello moto
啲人撚得閒理班毒撚咩
你kongu囝 過去煎佢兩巴再塞條撚入佢口 佢聲都唔敢聲啦
邊個夠膽唔so我地蘋果木
有時睇新聞見啲kongu仔犯法判好輕好9
真係好抵玩喎 如果信埋教有受洗加少少家底 kongu真係玩乜都得
法律面前 窮人含撚

樓上請尊重!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞