Galaxy Fold又有片流出,條摺痕勁到

66 回覆
60 Like 9 Dislike
摺芒技術淨係諗到kindle有用
可以模仿睇書揭頁 摺一摺就下一版
華為自動偷哂你啲資料上支那backup
戇鳩先會用
睇硬件 華為贏哂
咁撚重拎到手痛
唔鐘意大陸/華為係一件事

但客觀睇Mate X比Fold要好一點
到少唔使用3+2+1呢種on9嘅鏡頭排列
如果前者能解決屏幕刮痕就屌打了
其實用華為 但自己刷個三星系統 落去得唔得 係咪就可以無事
Note Edge 先係當人白老鼠

好弱智
咁不如整2個mon
mate x 完勝, 講真
第一代note edge 咪又係負評多。
有時永遠唔拎出市場,永遠拎唔多更多數據做改善
小米外型好d,但Samsung條痕向內凹,小米果條向外凸,打開核突勁多。

利申:兩部都唔買
三叔每樣所謂新產品都係on9,note1,edge,fold都係咁,當人on9.
咪開咗case話華為收買三叔員工 偷人地個原型機數據去設計「新」機囉
依家d fold 機咪即係以前d keyboard 手機咁

得個gimmick 但呢部機仲柒過以前

咁都接受真係搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞