[765]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(410)櫻花生日粗卡CBTrailer公開

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

呢個時候出道然後叫自己怪物新人
有埋娜b會叫咩
好似嗰個得閒入嚟發下噏風既指巴講過一句咁話要標題寫319
得罪講句,憑咩
melon not in既怪物新人
加油
樂華成日係大陸都自吹係韓國係大公司
害撚死班女
叫娜B簽woollim

究竟今次清純直播食唔食到蛋糕
歌普通,舞直頭中下,不過記得做牛角
一比落去怡人詩弘唔係好跟到,反而有兩個跳得幾好
wizone又做偵探
teaser出現的花是紫羅蘭 開花期在4-5月
紫色的補色是薄荷色系 紫羅蘭代表永遠的友情
12點30公開teaser →時針分針正相反 →薄荷色和紫色的補色關係→元英頭髮是薄荷紫

4月誕生石鑽石=永遠
幸福的王子 童話書內容→燕子把寶石叼走送給了人類→成員們隨身佩戴的寶石扣

玫瑰 紫羅蘭 百合是獻給聖母瑪利亞的花 下一張專輯概念有可能是百合花(?)

iz*one chu第二季預告 校服的領帶顏色是紫色
紫羅蘭象徵著永遠的友情 iz*one chu第二季的副題目是秘密朋友

珉周在預告開頭結尾都出現了 只有她沒有寶石
唯獨珉周沒有的寶石掉在了紫羅蘭花上

所以蛙做c
隻膠鴨
似係 每出一隻主打 都會有個主捧成員 類似c位
上一首歌我睇唔出捧左邊個

係咪可以期待下到權同演會有girl crush 風
會j死
算吧啦 應該冇咁複雜
最多係 最後嗰幕係代表另一首歌
好似rose咁

兩個概念預告片 最後的變化
洗衣機(O'My!) → 玫瑰(La Vie en Rose)
紫色的花/紫羅蘭(?) → 綠色的花 ​
睇下會唔會出unit
上一首係到ff狼人遊戲
我記得係好鬼複雜又話有啲人係天使有啲人係做惡魔
其實清純永遠都係同個蛋糕最近嗰個
次次都仲近過生日嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞