熟悉私人會所 你問我答

1001 回覆
33 Like 105 Dislike
咩叫雞場? 鬼妹同鬼仔都係請
伙記咋 又無客底 無拆數 點會多
識野,大部分唔出街冧啲客送袋,有啲客你陪佢食飯都俾錢你,手仔都冇得拖
成班諗住有得屌大陸妹就方便啦 不過真係見過個大陸妹幾正 後生 外國讀書 到手先4000短鐘
又唔係嘅,睇你係咩場,咁如果係一啲屌西場就另一件事,好多時候去嗰度都係傾生意,嗰啲客搵咗條女啱傾計嘅,條女又唔上房嘅,你得閒約你出嚟食飯,得閒9up講下自己公司野,志在有條靚女聽你講嘢啫,真係好多都係咁
cwb?
師兄同行?今日收七
我係消費者不過唔有錢,我都想返你份工
沈大師呢?
claim公數?
無業,自己比錢的,同fd去
都捨得喎 睇翻你啲留言見你係cwb玩多喎 搵邊個經理拎房多想估下你咩場
其實我唔主動去,我每次去都係個朋友,搞掂晒自己約經理,始終我自己搵錢,佢哋屋企有錢有家業,係cwb
新銀
不過銅鑼灣灣仔都算係集中地 大大話話最少廿間會所 有d老板開黎都唔係aim賺錢 純粹想招呼朋友
所以話有啲人真係純粹傾計,我自己坐啊,我自己都係純粹傾計,摸手摸腳就唔去呢個場,去啲大陸廢場就算啦,淨係楊受成啊嗰啲都比一萬蚊貼士,真係其實香港搵錢女仔好易,我自己唔係有錢,每次坐都咁諗
老實講啦如果我自己去cwb個場都去唔到
要同個friend去先得,仲要唔係好熟,加上而家又取消咗會員制
因為前排個老闆着咗草,呃左一堆會員費
呢兩個都係做雞仲要立貞節牌坊
好明顯兩個都係做出黎撈想搵人包養
但又同人講到自己幾咁好 從不用靠男人錢
不過年紀開始大了 有點走樣了
咁d靚女係咪多數請返嚟?成個模式係咪好似夜總會咁,你開酒洗錢就搵女倍你。
老實講members only又係做個樣姐 好多所謂經理都會接生客 有錢邊個唔搵 如果唔係邊得嚟咁多放蛇
學生妹幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞