[I/A]Fate/Grand Order 繁中版[53] 術尼祿天下第一

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
I know that feel ar
搵食姐
無啦啦俾人屌都算,仲要係哂咗一粒鐘坐係到冇野做
集體問責制係咁
最撚好笑係俾人屌都算,坐定定聽咪得,呀Head仲要幫住唔做野果兩個同事搵理由,話佢地新人唔熟,大房果個一聽完扯火屌多兩錢
成team屌 一定就屌你地做乜唔幫手鎊住廢嘅同事
都唔明啲高層有乜好屌 你有份咩
就算真係你有 但我冇喎
佢唔落力屌,遲D就佢俾老細屌的
利申純粹代入打工仔心態
本人上進積極有責任心
到最後目的就係令你地對唔做嘢同事不滿 之後就搞分化 只要同事之間越分裂 佢哋就越易管理 腦細其實最驚就係你地團結玩野
好多野相對,同事分化,工作效率都低好多
佢會認為你阻佢升職 所以會屌到你反艇

骨牌效應嘅嘢
都係睇錢份上,佢屌大力d谷到個業績好,年尾份花紅自然會大份
話說我個時係寫字樓個阿頭 因為我算係外國公司 而家腦細早兩三年上任個時 腦細對落個幾個位突然空降左幾個主公司嘅人黎坐

結果個阿頭就癡左線 做埋啲閪嘢
就係因為升唔到
指住佢個頭黎笑啦
佢冇得升唔關班細嘅事喎
最慘人地睇好我 好想拉我留係個邊 我走個日仲請我同成個部門嘅人中午飲茶 問返其他曾經借過去嘅人都未試過咁

我本身又係已經一直扮廢 唔知又發生乜事變成咁
又唔洗做又歐
咁佢無其他地方發洩嘛 加上因為我地公司要同大陸訂貨 但個邊要嘅數同我地理解又有出入 搞到公司造左啲貨唔岩尺寸唔岩位 搞到又蝕錢 最後又要廠房個邊派人落黎睇住 所以你明的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞