「歐聯唔使出局」 富咸vs利物浦

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
Jurgen Klopp on Virgil van Dijk: “What can I say? I could write a book about his skills, about his strength, how much I like him, what a fantastic person he is. So young, already so mature, so strong, all good.“ 👓🔴

Klopp: “But Virg knows he can play better than he did tonight, and that we can play better than we did tonight. But the second half, we played as good as necessary and possible in a game like this.” ☝️

高普本防守書就係Virgil
又反
我都做假利
進攻都係,1A1G
交屁水貨果杯咩黎?
米拿果杯利賓納
其實都想讚下水貨,水貨啲視野幾好,開始做到最後一傳,啲致命直線比得唔錯。

幾得意,季初想文尼做10號造波,水貨做入球機器,依家調返轉,水貨仲有啲突破能力,同牙樂兩條友打晒右邊條線,兩個夾手夾腳造波創造機會。

尋日係獨嘅,但都係1:2 嗰陣先嘗試下,我覺得可以接受
佢哋穆斯林唔飲得酒,所以飲水
利記永遠要做被睇淡果隊先識放開黎踢
尋日 salah 企後咗,平時企最前。反而 mane 同 firmino 都去返前面
應該用 salah 引開對手,再俾 mane 入波
Yes
Respect
隻on9懂球狗真係好撚煩
上季歐聯決賽加聯賽第4
今季歐聯8強加聯賽第2
其實個進步幅度都好大了
水貨變作用王岩架啦
交屁搵到佢最佳位置
最緊要係keep到有歐聯踢加出到線 咁先吸引到球星
好心佢快撚啲返去幫廢老奶鞋底咪撚喺度阻住晒啦
沙拿做波算啦 文費前面hold波同爆破

邊爐真係越黎越好j了 後面將軍carry
好似成十年未試過連續兩年有歐聯踢
FSG唔放水都無用
0投入dklm
仲要入撚埋八強
夠啦
都係差個10號
屌你老母F$G
fekir mendy 回家吧
唔肯洗錢未最多吸引到啲潛力股等運到
打ajax 然後vvd水de ligt過黎
Dllm 班主,呢個時候先出黎攞彩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞