魔戒佛羅多阿拉崗勒苟拉斯飯局重聚合照

21 回覆
4 Like 0 Dislike
近日電影「魔戒」演員多明尼莫納漢(Dominic Monahan)在IG上PO出一張飯局照片,當年扮演精靈弓箭手的奧蘭多布魯(Orlando Bloom)、「哈比人」伊利亞伍德(Elijah Wood)、多明尼莫納漢(Dominic Monahan)和比利包依德(Billy Boyd),及在片中飾演遊俠亞拉岡的維高摩頓遜(Viggo Mortensen),手拿刀叉扮起「魔戒」中手持武器的姿勢搞笑,令人噴飯。多明尼莫納漢給這張照片的圖說是「前方有個洞穴巨人」。

照片PO出後讓許多「魔戒」粉絲不盡回首,表示「懷念」、「魔戒週年快樂」、「遠征隊準備在出發了」、「都老了,還打得贏洞穴巨人嗎?」
王子佬左咁多
王子佬左咁多

你唔講我認唔出
有無人可以講下邊個係阿拉崗 真係認唔到

最左 歲月不饒人
咁就十幾年

最左個阿伯

佢咁既樣架咩
都五十幾啦唔老就有鬼

最左 歲月不饒人

但係相入面咁多個拍完三部曲最掂係佢
今年又入圍奧斯卡

最左 歲月不饒人

但係相入面咁多個拍完三部曲最掂係佢
今年又入圍奧斯卡

咁當年既阿拉崗都唔差既,真係做到王者個種氣質
最右係邊個
認唔到
奧蘭多一樣咁撚型
虎爸
最右係邊個
認唔到

係攝政王食飯時唱歌個果

認樣應該係梅利
大啫精靈真係好撚型
依家仲好型
Frodo keep住左the ring 所以不老
肥仔 Sam呢
最有義氣同最好都係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞