49吋電視揀samsung定sony好?

55 回覆
6 Like 126 Dislike
MIJ Sony for sure
佢部頂級OLED好好
其他都唔錯
sony只係日本彻

最好笑係只有香港/台灣賣mij
日本當地,係賣mic
入面啲料都無分別
屌哂巴都揀sony
Thanks 巴打學到野
奇怪在detect到harddisk,但搵唔到入面d圖片影片
Thanks 巴打andriod tv係咪可以直接裝netflix?
買完samsung 49’ qled無耐先睇到呢個post
依家好不安
想問Q6F 唔行android嘅話係用咩apps睇片
之前一真用開Samsung 但近期間房買咗部sony 宜家出廳睇samsung真係睇唔到要入番房睇 samsung啲畫質真係麻麻地
跟本冇得揀
粒乜鳩master處理器玩晒
Samsung部 49吋Q6f廢架 個spec同部nu8000一樣 係得個moon用qled 要買就緊係買x9000f 起碼日製 差極都有個譜
自己落鋪睇啦
睇唔出分別嘅咁你買邊部都無所謂
你話LG同sony都可以問吓
samsung同sony分唔到邊部好咁你都...
如果有老人家又冇機頂盒用sony就要留意,佢聲道預設係3立體聲睇cctvb會係普通話,每次開機都要襟返去1
我上網見都有其他人講呢個問題
但我部x90f 又無呢個情況。。。。。。
跟機已裝Netflix YouTube 等app , 可在appstore 再裝其他
Samsung垃圾黎
見到AV佬問下就知Samsung 幾撚垃圾
電視講質素一定Sony
價錢行先可以揀LG
但Samsung真係狗也不屌
耐唔耐用就睇你屋企環境同運氣
利申:前電視sales
五年保,耐用,我部plasma 2007年買,依家仲用緊
因為賣得貴,緊係要買部耐用架啦,mij心理上就係耐用。日本本土機都唔貴,保養又好,唔會太著重係咪mij啦
其實我想講而家啲電視都有firmware update
我部8000d 最初都係咁,update 完冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞