黃賢誌會唔會真係做嘢呢

163 回覆
717 Like 11 Dislike
炒左件校長一時之間聲望當然會升,
但跟住冷靜落黎就會開始衍生好多人對現今制度下既質疑聲音。

例如:如果東華有更完善機制就唔會俾個校長迫死個老師 etc.
佢算有心, D 提問大部份都有親自回覆
人死為大

如果用官腔肯定畀位人入
唉 炒左又點 無得撈佢咬老綜 吹佢唔脹
人都死左
希望條撚樣 長命百歲 百病纏身
同埋個老師有去東華投訴過
依家做既野只係叫補鑊,個底已經花左
如果冇大一統思想:
中國就唔會有中共一黨專政
香港就唔會有TVB一台獨大

如果。。。
佢敢咁講都幾夠膽,認同要炒佢
如果HEA答,完全可以話處理緊,打官腔9UP咁回
梗係唔可以抄啦,冇睇無間道咩?
終極懲罰就係永留無間地獄

多次俾人投訴,已經有足夠嘅合法理由將佢降職

既然佢口口聲聲咁唔滿意其他人嘅工作表現,佢就要作出一個示範

就講職位圖書館主任,永遠代替林老師
我肯定呢單野個個都會同個肥婆校長割席
佢今鋪唔會翻到身
今朝有個post話有份報紙訪問咗之前處理德興單嘢嘅其中一個委員...
佢話東華真係無權未審就炒...但可以迫個校長休假
認真我想幫王賢誌含
任期到,單野分分鐘唔關佢事
等睇今年歡樂滿東華
新任主席係邊個
一接任就要處理呢單大獲假
呢單野佢任期內發生
就算交接都應該處理埋件事先走得
我覺得唔可以咁快話臨尾香...
佢依家有一步處理得幾好
起碼係香港近年難得爆鑊之後唔洗請關公
如果keep到個勢...佢唔會只係得High Profile
你班兒登仔唔好傻啦
啲cm撚有可能係佢自己覆
我老婆本身係東華入面做野,
佢話黃賢誌本身諗住High Profile完左佢既任期,
而家佢臨尾香嬲到震。

P.S. 佢任期到今年三月底
依家咪仲high profile
我覺得唔可以咁快話臨尾香...
佢依家一步處理得幾好
起碼係香港近年難得爆鑊之後唔洗請關公
如果keep到個勢...佢唔會只係得High Profile
有冇秘書覆人夠膽咁大膽講嘢呀??
自己又唔去睇人講乜
淨係以為乜"大人物一定有專人幫手啦"
就萬條通
咁早放學既小朋友?
今次呢單野佢嘅回應同處理都幾好
值得一讚
就睇下佢之後會唔會做到野令大眾信服
佢做過偽人 都係睇定d先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞