[變態]大陸留學情侶虐死貓(有圖)

373 回覆
16 Like 1497 Dislike
條女勁似陳瀅
What is the punishment for animal cruelty in the UK?

The maximum sentence available for cases heard in Magistrates Courts have increased from six to twelve months. The maximum fine has risen from £5,000 to £20,000. In Crown Courts, where more serious cases are heard, the maximum sentence for animal cruelty has increased from two to five years.
2條友個樣真係一睇就知係人渣
好想對變態大陸留學情侶出極
點解會比3唔識7既人寄養?仲要係支那人?睇樣都知唔方好人好姐啦
哇 好撚噁心
話引就引呀?
次次講親道德問題,佢哋都會話咩「那是老一輩的素質低下」、「新一代人會越來越好」絕種喇
兩條人渣落地獄!
有冇ual kings 巴打,send晒俾su同學校啦
痴撚線 支那人真係去到邊都一撚樣
支那蟲係咪平時比人折磨得多搞到要虐待動物發洩

周不時都有之那蟲post虐待動物嘅片上網真係好撚不安
喺微博搵到其中一條片 大家慎入
https://m.weibo.cn/6218090606/4348492766346665
女號叫 張雪童
唔可以比佢返到支國
應該返到啦
大陸人真係有撚病
一睇就知係整容大陸西 狗男女
兩條垃圾賤種 快撚d死啦仆街
英國巴絲報警啦
微博 @isdjxjnwnansmm:這女主我認識 英文名agnes中文名張雪桐。中學先後就讀北京青苗國際學校和北京加拿大國際學校。家住北京星河灣。此人的人品一直差的出名。之前還騙過我錢!此人常年吸毒 中學時代和一個黑人一起販毒過。現在還賣不賣我就不知道了。有精神病史。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞