[Online] 艾爾之光討論區 [4] 萌新求帶襲擊戰

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
因為唔勁
睇左之後幾套冰機 暫時都好似漆黑同百花最好用?
沙漠
利申冇研究
右邊黎明白龍都仲有人收下既
快撚啲星期四啦
賣左個米不撓 衣嫁有成80幾e 有冇人要?25蚊3e
Why
襲擊戰
想買200蚊 受唔受我玩
易家登唔到 有件事想請教下你地
我諗住係8591買冰裝
點知個賣家就問我 可唔可以加多100蚊台仔 去第2度幫佢買第2套時裝
之後上線同佢交易 我想買個套係艾拉既百花左5 洗好左賢者
而條友想要既係 艾拉既柴斯特非 左5右1(非高級包)
佢會唔會係想呃我 用兩倍價錢買左套野 之後再黑名單我?
可能你誤解左我意思 我都打得有D 1999
易家暫時成件事得3條友 我 賣百花既人(叫佢做A) 賣柴斯既人(叫做B)
事源係我今日碌8591 見到有套百花左5洗好晒賢者 都係賣1060T
所以問佢重有冇貨 使唔使衣架ETC 之後問好晒 佢就突然拜託我話
可唔可以我加多100T 即係1170T既價錢用黎買百花左5 佢比多3.3億我
之後我話可以 咁佢就比條LINK我 叫我買白色個套 同佢交易 初時以為係佢間店黎 只不過廢事另開專屬 點知原來係另一個人B既店黎 A易家叫我B店買套時裝 1170T 交易完 再私下同A係GAME裡面交易 成件事我都覺得怪怪地... 係咪應該直接比1170T A 買套百花左5 然反後叫佢自己拎1170T去B店買時裝 而唔係叫我直接私下交易?
易家暫時入左數落8591度 但未禁付款 重有得返轉頭
我覺得一單還一單好啲
唔使幫佢
開唔到game
jm9
好似係香港BF出撚左問題 真心唔撚明 統一用台灣BF登入咪算柒數...
9點已經卡到易家 收工冇得打機 真心燥
隻GAME 係咪要課金先得?
係咪交易量太低唔受我玩
佢好似賣晒啦
得但要時間姐
更新後成日彈game
2倍經掉落要開始了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞