暗星傅嘉莉「成功需被幹」煲水新聞逐個捉!!!

202 回覆
1049 Like 11 Dislike
因被指戲屎無觀眾緣零知名度只能靠搭上已婚富豪做第三者煲新聞而一舉成名的暗星傅嘉莉

1)搭廉航飛峴港會合已婚富豪
傅嘉莉莊天龍 泳衣酒店相見

傅嘉莉死撐:咁啱撞到!

2)被指劈腿兩富豪 傅嘉莉:唔會唔開心
傅嘉莉(Kelly)3年前被拍到跟已婚富商肥叔叔Low Check Kian在車廂熱吻,去年初她再被踢爆跟已婚富豪莊天龍(Benny)在米蘭街頭錫錫。

被指一腳踏兩船周旋兩位富豪之間?她說:「完全唔係真,我諗聰明人睇到內容,睇到WeChat,用格式打完全唔同。嗰啲人物我唔識,都冇呢啲事。上年年中嘅嘢,先喺生日畀個咁大禮物,我開始學會做藝人要經歷,完全唔會唔開心。」

3)又釣富豪 傅嘉莉搭上已婚法拉利CEO
傅嘉莉一向是釣有米熟男能手,除了搭上新加坡已婚有米肥叔叔Low Check Kian外,最近有報道指傅嘉莉同時食兩家茶禮!新歡是超跑法拉利同馬莎拉蒂的香港代理,市值17億的上市公司意達利控股CEO莊天龍!

莊天龍跟傅嘉莉舊相好肥叔叔一樣,同樣是已婚更育有一子一女,看來傅嘉莉特別鍾情有米有家室的男人!

4)傅嘉莉疑做第三者 攬啜有婦之夫肥叔叔

上到的士兩人即刻放下戒備,Kelly除咗俾肥叔叔拖手仔,佢又整個人挨落肥叔叔身上;而肥叔叔亦將Kelly擁入懷中,又多次啜佢額頭,情到濃時仲用手將Kelly個頭拉向自己,大大力同Kelly啜咗兩大啖。後來兩人再先後下車離開。

5)傳三年黐三已婚富豪 傅嘉莉一腳踏兩船遭狠飛

「路見不平 拔刀相助」乃是正人君子所為

credits to:隔離post
慘 遭 封 鎖!

鬼咩!俾人講中事實仲唔激到怒髮沖冠,駁唔到咪唯有block人囉!呢挺賤女人勁小家又濕陰!eq咁低退出娛樂圈把啦!

credits to:隔離post
十八線死暗星不知廉恥,人地離婚都要加鹽加醋博見報,枉呀蟹當時仲幫你澄清!家陣老人痴呆定失心瘋呀咁快就唔記得啦?

識著你呢挺雙面人做姊妹真折墜!反轉豬肚就係屎!無腦蠢閪女人唔怪得捧極唔紅啦 一味靠痴嘅菠蘿雞!做咁耐仲係咁撚霉,做埋啲二打六無人問津 樣又無演技又無,演技奇差躝出嚟獻世把撚?呢啲咪叫相由心生囉,個貪錢樣刻撚住係塊面到 恭喜你呀快撚啲俾班富豪肥中坑中出添呀!
啲畫面會震咁得意嘅?嘻嘻!

睇地震新聞話得意 傅嘉莉道歉:我唔夠智慧
https://lih.kg/707071
美人
有美人post睇好開心
潮偉
多謝g持
有新名啦,今次仲唔絕地反擊
g持全面追擊呢d閪女人
最中意睇你狙擊D整合好易睇又好好笑
支持我美!!!!!!
有老婆都照痴埋去,唔係犯賤係咩
多謝我衝g持
應該技術唔錯先咁多生意
支持美人追擊臭雞
成日想博出位想紅
依家恨到啦
咪又係俾人用完即棄 娶著呢啲貪錢雞真係家門不幸
其實講黎講去都係肥叔叔同benny
btw benny側面睇好似李力持
垃圾雞!!!
戥呀蟹唔抵咋!仲要幫佢講好說話
三年痴三富豪喎 仲有邊個好像隻貪錢雞咁狼死呀睇過 唔講金唔通同佢地講心咩!
吉妹我地又要肩並肩了
隻雞BLOCK左你同吉點算啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞