【突發】曾俊華公開向大眾募捐,為競選工程籌集經費

337 回覆
39 Like 78 Dislike
John Tsang 曾俊華
13 分鐘 ·

各位朋友:
我已於1月19日,宣布參加2017年香港特別行政區行政長官選舉。

我深信今天的香港,最急切的就是要建立信任、團結社會,讓年輕人對未來抱有希望。

我不是一個人走出來宣布參選,而是要向全港七百三十五萬市民發出一份邀請,讓我們一起努力,令香港變得更好。你們的支持,將會是我競選和當選後有效施政的最大動力。

我正在為競選工程籌集經費,祈盼各位積極回應我的募捐,一同參與,集腋成裘,助我一臂之力。

謝謝你的支持!

網址︰http://johntsang2017.hk/support

曾俊華
2017年2月3日

以上轉自John Tsang 曾俊華 競選Facebook 專頁
佢竟然搞眾籌
又話地產黨 點會向小市民籌

咪臭屄
屌你老母啦薯片佬。
財政預算案都未撚計得準,捐錢畀你咪即係無底深潭。
屌你老母計極都計唔夠數
屌你老母啦薯片佬。
屌你老母計極都計唔夠數

講得好
撐john tsang
但一毫子都唔撚會捐

唔撐任何人
亦都唔會捐任何嘢
大撚把黃絲豬捐比佢
大撚把黃絲豬捐比佢

咪臭屄
多得你個辣招,要再儲首期買樓不了
毅進星 100
公關動作啫,真係無錢咩
已捐
曬民意俾北佬睇者
fringe backer 個網頂唔順
十幾皮1個月你同我講冇錢
多得你個辣招,要再儲首期買樓不了

唔係689推架咩
公關動作啫,真係無錢咩

屌你老母啦薯片佬。
屌你老母計極都計唔夠數

講得好

有邊位財政司可以準確計口啱條數 ????
例如 stamp duty 視乎股市同樓市表現
難以準確估計
睇在淋病個閪女人份上,我捐
十幾皮1個月你同我講冇錢

三十幾皮呀,淨袋,其他洗費公數㗎
屌你老母啦薯片佬。
屌你老母計極都計唔夠數

講得好

有邊位財政司可以準確計口啱條數 ????
例如 stamp duty 視乎股市同樓市表現
難以準確估計

屌你啦,你條仆街次次計少幾佰億呀
斷估佢唔缺錢
佢知佢民心高,呢樣野係眾籌最突顯到
咁就可以挾住個勢逼選委投
識電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞