[多圖, 美女] 招攬人才, 每月補底6位數收入, 最多1040萬

62 回覆
175 Like 41 Dislike
見到舊同學
咁都中招真係冇腦
唔死都冇用
我都曾經上過去
咁"好"既賺錢機會,佢有冇介紹你入黎
呢個反串我鍾意
有親戚中左
依家拉番出來都成年,個人仲係呆下呆下咁

其實我地真係國家暗中支持既項目黎,你睇連酒都有暗示

我地仲可以同馬雲一齊共事,係香港做個打工仔邊度有咁既機會

呢位就係我地最上線既老總,佛門大師謝心和,當年佢發左個夢見到呢個係一個機會,所以佢選擇帶我地香港人組織一個國家級拉人頭齊齊有錢分既項目

我地仲有神獸卡,整埋個E-卡片已經係一般香港人羨慕死的了

有老總規劃教學,點樣同朋友和屋企人講,完全有詳盡教學,包你一定得,冇錢唔緊要,教你點樣去借或者去申請提早拎mpf

連習大大都暗示呢個生意,你睇幾多暗示既數字,3800 同600,係國家做,要相信

平時要做下樣扮比人拉,因為呢個係暗地裡國家認可,但又唔可以比太多人知,只需要扮下樣嚇走d人用黎控制發展速度,因為我地香港人比大陸人醒好多,做呢個生意真係易過食生菜,

你睇下d日期就知,呢d就係上面最叻既假新聞,冇番咁上下智慧係睇唔出呢d新聞係假既,就會怕左變成冇膽識,白白錯失機會

最後比張出局證你地睇下,國家一早安排好晒所有野比我地去做,有晒擔保
又話首次食宿全免

都要比3800
比3800 包咩先?
包其中一條女大把連登仔會去
冇毒撚做ge
有囡囡食嘅話 大把連登仔去做老總啦
係lor
朋友上左去做,幾個月無落返黎
笑撚死上到總都淨係有機會同靚車影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞