近排有咩靚hoodie著?

96 回覆
1 Like 14 Dislike
你想mk嗰種"潮"咪ASSC Thrasher Purpose tour嗰d囉 (小弟覺得柒)

Agger
以前ripndip未咁紅時覺得好靚
以家一岀到旺角就周街都係
其實ASSC俾人著到濫哂 已經冇以前咁特別
Champion 係一個幾好既選擇
thom brown
係ASOS買左件平野 返學著

利申 平時著開Supreme Champion Beams
10deep Mus Div RIPNDIP SSUR
HKU Medicine
難分真與假
去popcorn 睇
呢幾日有折
好抵買
我今日都買咗5樣野
埋單都唔使2000
不敗款 nike adidas(但普通得尼又欠缺新意然而唔平)
最近興又中價 champion(易襯同時易撞) thrasher(板仔牌搞到變mk牌) ripndip(得意抵死但已被mk仔著濫) stussy(個人認為有下屆mk大牌嘅潛質)
夠mk夠炫富 不離superme assc

所以巴打你都係慳番啲錢買件淨色hoodie啦
極度乾燥 看門口之選
認真答
想買淨色既可以係ig search raider
呢間鋪係主打淨色既
料亦不過不失 cutting日,美版都有

利申 非打手
Hollister
其實champion真係靚
重點係唔oversized/drop shoulder既就唔好著吧
發覺宜家著fit size既都係好毒既毒撚
Hollister

留名

Golf wang
American Eagle

用英磅找數啦

用英磅找數啦

好撚型 平時著champion

用英磅找數啦

利申乜撚野
On99咁

用英磅找數啦

利申乜撚野
On99咁

係wo 好似話比人知我着得好撚型 快啲讚我咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞