[A/I] 魔法紀錄魔法少女小圓外傳 [14] 第一部最終章 『浅き夢の暁』配信開始

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
爆左炸啦唔係咩?
係喎 淨化咗變咗一道光喎
680yen野炒到4000yen
之前Music collection連特典file而家炒到2倍價 大家早買早享受超好彩
邊樣680YEN?
伊蘿蝦個file?
要俾多幾千yen
一番くじ 抽野 上面堆杯
一番賞過一排就會平返
ANIPLEX+唔係仲有得訂咩?
特典個欄佢仲未刪
送完個啲特典會加條刪除線
一番賞應該炒唔起
好想要隻碟
依家冇晒貨咩
利申:有
有貨

係我冇錢啫
頭先一件賣4000yen個炒家話所有野都有一件
聽落似無人買
有software介紹 (wowed)
有少少長,介紹隻幾好用嘅software你地知

OBS studio (wowed)

之前隻game執粒 用過呢個程式錄影留念。

我個case是有圖同片都出事

iPhone過片落電腦,有條片覆蓋嘅磁區咁啱壞咗 ,又可能曾經hand機傷硬件,條片就有兩三秒定格。

播到01:10定格,唔理嘅話,之後條片會一直去,畫面定格同無聲,直到播完。

但如果郁下條bar/ 後退返去01:13,條片就會正常播返。
有兩秒個磁區壞咗

個檔案係複製同移動都做唔到,upload唔到上gmail

打算播一次條片用OBS錄,正野嚟,選好視窗錄畫面錄聲 無水印。唯一缺點係免費野,發現用家無郁一段時間 會偷偷地拎人流量挖bitcoin。

WinHex可以完全Copy磁區裡面某個檔案佔的部分,再貼去第二度。免費版得200KB

滅他媽淨係做到小畫家截圖再cut 有無人識復原
obs 好用 直播同拍片都用得

有玩中文版嘅可以加我
HDD壞咗都係盡早換啦,我之前發現出事之後都捱唔到好耐

btw冇聽過OBS會挖礦,話晒open source嘢冇咁易出事
格式化左之(唔係快速)後可以頂多陣

當然就盡快換左佢

仲有可以整隻NAS 行raid 5 咁就實冇死
会沢
其實隻hard disk壞咗好耐
次次開機都要按F1 skip個backup換碟個警告

卡巴斯基防毒同win10不相容再撞一堆window update搞到成日斷網死機甚至連藍mon都出唔切就停
卡巴斯基 出名大食

M年前做IT support 冇一部電腦裝左卡巴斯基用長過個3個月而唔洗CALL helpdesk 整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞