點解台灣記者咁on9?

297 回覆
3446 Like 18 Dislike
玩水冇乜問題呀
去沙灘唔係得水玩

有啲問題係正常
反而答嗰個答得on9搞到條問題好似好on9
笑撚死
但係關鍵時刻又幾好睇喎 晚晚都有睇
問卷妹 : 先生,可唔可以幫我填份問卷,唔該呀
腳膠 : 幫妳填夠10份又點話,不過有條件
問卷妹 : 咁好....10份! ,咁條件係咩 ???
腳膠 : 妳過一過黎
問卷妹 : 噢...
(帶問卷妹去一個無咁嘈既地方)
腳膠 : (o係問卷妹耳邊講) 俾我聞下妳隻腳
問卷妹 : (<—面紅)
問卷妹跟住呆左
腳膠 : 小姐,我趕時間架,唔制我走架喇
問卷妹 : 咁好喇,係咪聞一聞就幫我填10份???
腳膠 : 聞每粒腳趾/腳趾罅就當1份 ,索下成隻腳板 (著住黑絲+除左黑絲) 就5份喇

問卷妹企左成日,又想快d收工,所以收尾答應左。

之後帶左問卷妹去一條後行,佢除左隻高踭鞋 ,遞起一隻透到腳趾同腳板既薄黑絲襪 。o個時已經有一陣好強烈既臭味飄緊出黎 ,聞到真係扯哂

見到咁撚正,味度又咁強,緊係即刻開波啦 。問卷妹企左成日,d腳汗真係臭撚過鹹魚 ,用個鼻又佢腳板一路掃,去到腳板心真係頂唔順,直頭黎一個濕吻 ,我啜呀! 。 問卷妹當堂左,但係好似又幾enjoy

玩完黑絲臭腳板,最正既一刻黎喇 ,問卷妹剝左對黑絲, 陣鹹魚臭腳味全力散播

問卷妹企到腳支力,所以就郁郁下自己d腳趾黎放鬆下。見到d腳趾咁性感 ,即刻將個鼻痴埋去,夾o係腳趾罅中間 。用個鼻o係佢d腳趾罅到摸擦,擦左d老泥出黎 ,真係極大收獲

最後就係聞佢隻黃咁咁既臭腳板 著完絲襪隻腳板真係特別臭 聞到腳板心汗位既味度真係食過返尋味
Ii
講落車鐘張圖
個色狼鐘同落車鐘一樣樣
只係包多個蓋
五十步笑一百步
香港記者咪又係一樣
當皆大歡喜睇
似係蘋果啲記者on9喎
真係好冇文化 但明明已經成日睇書
因為台灣成個國家都好ON9
反而想知有冇邊間有正常新聞質素?
手機都識印堂發黑
有冇圖
台灣人智商好低
寫強姦新聞就有質素
香港夠有一堆啦
起碼香港記者唔會on9到問啲帶眼鏡嘅學生係咪近視
第二張圖明明係香港荃灣黎
遠視/散光唔得?
台灣啲記者問啲帶眼鏡嘅人係咪近視,我諗香港啲記者都唔會問啲坐輪椅嘅人係咪傷殘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞