[有圖毒撚慎入]港鐵情侶大庭廣眾取暖

391 回覆
1851 Like 198 Dislike
其實我剩係睇到條仔攬住條女,隻手去到腰間落少少,然後條女放左個黑色袋夾左係玻璃到,錯覺先覺得係摷左入去
如果個條係裙,姐係條裙丘過肚臍以上
幫佢忟屎姐
隻錶唔同左方向?
push
不能只有我看到
唔識照鏡?
on9
咁多真心膠
希望校方睇唔到
個袋好似條仔咩住左喎
對話柒到仆街
男人老狗打啲咁既野 肉唔肉酸
佢男友叫1號個無論外貌身形言談舉止都係0號
條仔仲撚仆街啦,派帽畀ex
仲要條ex靚過現任幾十班 mk妹
收皮啦呂溢濠 你唔係身有屎撚洗話特登唔返工見條女買早餐俾佢食求原諒咩,上面仲成班袋袋袋
無cap到佢上面話求原諒嗰個ig story

樓主有用意我唔知,但條仔派帽就應該死全家
話樓主起底唔啱喎,平時啲po有人起底就個個9衝follow話好正more求back up㗎啦,做乜今日個個企晒喺道德高地呀?

利申唔認為抽水有問題,但我想睇你仆街好耐㗎啦呂溢濠 派帽畀kayee吖嗱
有冇多啲野爆
我現實唔識佢嘅,不過好鍾意佢個ex 又係嗰啲咩ig女神之類,樣靚把聲好聽 見佢ig又成日做樹窿安慰人嘅好女仔
吖仆街嗰條仔竟然同佢拍緊拖嗰時揾返再對上一個ex一齊定唔知點,(有人傳過話揾ex打友誼波呢個我唔知詳情),派完帽之後又好似又同前前度散撚返,再同呢個乜嘢温咩婷一齊

因為我真係好鐘意佢個ex(利申真絲 係欣賞嗰種鐘意)所以好撚想想條仔仆街

屌你老味呂溢濠,派帽死全家
咁撚柒都派帽,仆街死啦你
條女我唔知佢有乜唔好,但大家屌柒條女嘅時候 係咪應該屌埋最應該屌嘅嗰個?
有無佢ex ig
private的 之前刪咗好多follow定轉ac
唔係想做鳩佢,但係佢真係靚過呢條女幾十班囉
擺明佢個𠝹波袋放咗係側邊個玻璃果邊影出嚟嘅錯覺啦
啲窮苦MK先會明
扑野緊係當街扑啦
樓上真係笑撚死話土地問題
開房錢都冇就收收皮啦護主犬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞