屯門色魔。搜魔記-連環姦劫殺 十女三人死 睇完先知原來不是差人破案

190 回覆
561 Like 13 Dislike
留名遲啲睇
有精dna嘅
睇完羅SIR堆阿媽係女人推理+PLAN

最後都要靠個犯自爆+受害人細佬出手先拉到
睇完羅SIR堆阿媽係女人推理+PLAN

最後都要靠個犯自爆+受害人細佬出手先拉到
斯德哥爾摩症未聽過?
最重要係而家啲女人開放到咁, 明買明賣
唔怪得呀sir話唔好大力索
如果冇記錯個色魔最後自爆係因為最後俾佢姦果條女有高潮,個色魔以為條女對自己有意思。
唔係話要幫個呀sir
你地講到佢咁廢
唔好得個講字
比著你地 當時無CCTV 科技無咁高 犯案時間地點無得估
你地又破到案咩?

純討論
黑警真係好撚廢

完全係負碌
呢D真係越做膽越大,記得仲有個係起個帳篷係人地屋企附近,即場拍A片
佢花名叫獅王 好撚大隻無人夠膽挑佢機
佢每次姦人果時都飲左酒 係無情力黎
果個叫av色魔 張禮文
最後一單係人地屋企附近紮營 個女仔一出門口幾秒就比人捉左封姦
會員Agentcc原來係孌童犯,搞細路女坐監

http://lih.kg/ajibzS

LIHKG @ Android

你搞細路女嗰陣有冇用過
唔好懶好笑啦
幾年前咪有個公屋毒撚
呃左條女番屋企禁室培慾
老豆都係屋企添
最後唔記得個女仔點走到出黎
係呀,公屋呀,所以你咪係新聞見到佢比人拉左
警察係呢單案有咩幫助
細佬如果仲做緊 應該變咗老屎忽
細佬定大佬?~1993年8月5日,他看中了另一名21歲少女,在同區的美景街強姦她後,迫對方交出電話號碼。雖然該少女並無主動報警,但因被兄長揭發而陪同往警署報案。1993年8月6日晚,林相約該少女前往黃埔UA戲院看電影,終被埋伏探員拘捕,後經精液的DNA鑑證,證實他正是為禍1年4個月的「屯門色魔」 大佬揭發 細佬幫拖?~
1993年8月5日,他看中了另一名21歲少女,在同區的美景街強姦她後,迫對方交出電話號碼。雖然該少女並無主動報警,但因被兄長揭發而陪同往警署報案。1993年8月6日晚,林相約該少女前往黃埔UA戲院看電影,終被埋伏探員拘捕,後經精液的DNA鑑證,證實他正是為禍1年4個月的「屯門色魔」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞