ACG文字交流區(28)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
is
-.-
唔係話唔信你
不過你覆左個post,我滿心期望入到黎
一打開,屌,原來圖都冇幅
如果你有幅圖既,就算假既都好過冇
起碼我都知你條友仔係度吹水唔抹嘴,唔洗我郁手都有其他巴打問候伯母
點知家陣冇野證明到你講既野係岩
又冇野證明到你講既野係錯
就好似係街果D gay篤桃咁,同你講上帝存在
問佢點解存在,又話係因為你證明唔到佢唔存在
大佬呀,我已經好煩,唔好再同我講埋佛計
一句到尾,你而家都係冇圖
冇圖既你覆個post做乜?
人地入到盞令伯友難做,點解要咁不孝?
不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎
冇圖你話條女冇著衫都得啦
黑絲
扯jor
垃撚圾!
又真係冇著衫
微積分老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「微積分老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開微積分老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........微積分老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係連登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」微積分老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時微積分老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
圖片呢-,-
=.=
遲下冇圖都俾人repost
告佢不誠實使用電腦
又屈
不誠實使用大腦就差唔多==
今舖我就唔撐你喇…

佢都無腦,點用?
sor,突然唔記得佢冇腦
好惡==
https://togetter.com/li/1324410

美國保護兒童團體聯署反對聯合國對二次元規管

有保護架空角色嘅空閒不如保護實在嘅兒童!

毒撚發惡
lolicon...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞