[廢老、新移民嬲豬]葉德嫻免費為運輸署拍片爆紅 建制網媒狙擊:支持佔中有資格講坐車禮儀嗎?

79 回覆
464 Like 5 Dislike
因為個班全部都係廢中,廢老,新移民
呢次宣傳有助提升市民質素 無啦啦又講埋啲唔關係ge野 HK支都冇睇ge quote 黎托咩
支持健制係咪唔可以批評政府醫療?
世事給你看透
中國人有資格做人?
乜都入佔中數
到時有死人冧樓都入埋數
梗係搵佢拍啦,條片入面啲嘢大部份都係廢老做嘅多吖嘛,唔通搵啲藍嘅黎拍咩
我out左, 佔中變左自私行為啦?
之前又話暴動又話騷亂嘅?
咩都係佔中錯 過左禁耐重黃黃藍藍同以前台灣藍藍綠綠有Q分別
藍屍十個有十個死撚左就唔抵可憐
親中賣港 仲有果班垃圾古惑仔 廢老
收哂人錢搞事 到香港淪陷哂
人地仲派唔派錢俾你班無實際價值既垃圾

大陸閪文化 偷呃擄騙搶
口技世界第一 東莞三十六式
問做雞 誰與爭峰
論外交 有睇周星馳都知啦 嘴炮呀!
屋企煮飯引致霧霾 仲可以防激光
有毒氣體對人體無害
除左騙子咩都假
紙皮豬肉包,頭髮豉油,地溝油,黑心蛋,豬瘟腸
知唔知點解有大頭奶粉呀!
因為大陸閪普遍智商低下
而腦一般同頭既呎吋成正比
點知食完都係朦撚一堆!
仲要有班傻閪唔識欣賞
你估呢啲国家特產邊度都食到咩
走黎食人地既奶 啪人地既針 拆人家庭搶人屋企

渣住本垃圾国護照就屌人要人認中国人
又要仆住搶其他國家護照
死磨爛磨 面皮無限厚 到班畜生拎到
即時又扮愛国 話做中国狗最好
要其他人繼續做隻中国狗要愛国
所以話中国支那賤畜蝗蟲真係幾撚恐怖
無人格無人性唯利是圖
玩個人崇拜 當個小熊維尼係皇帝
做哂太監宮女爭住奶
丫,我唔記得左
中国係最無骨氣既地方,打亂種
滿漢明清乜撚族都有
不過呢 都係中国狗,何必分那麼細

一句 中国又贏呀!
佔中點自私呢?
你班支那共匪搶我資源都唔可以出聲架
我比較好奇deanie姐帶咗幾多個手袋嚟拍呢條片
留名
支持共產黨有冇資格去民主國家定居或旅遊?
網民邊度網丫睇過
支那網民就咪撚嘈啦
希望成日上HKG報班廢中廢老繼續大搖大擺
日日做賽跑冠軍啦
班死廢老成日搭巴士坐樓梯阻撚住哂d人落車
梗係緊張 想用喺自己身上吖嘛
講中曬玻璃心發作
諗起Lunyeah嘅評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞