希望私服 - 希望戀曲版本 新職業:饕客、獵人 新6階寵物等你嚟玩

403 回覆
4 Like 5 Dislike
湯巴轉戰
新手攻略如下

首先係玩之前一定要問下自己係咩類型玩家,重課,輕課,零課,多時間,小時間玩,因為希望大家有玩過都知,打副本係需要xg哂成身先入到場,咁所以想一齊打副本的確係要一段時間。

如果你係重課,小時間/多時間玩,可以直接收爆機裝,一套3000-4000HKD不等。直接享受賢者之塔副本同時,又可以一齊打大陸佬。

如果你係輕課,小時間玩,我建議可以收遊戲幣直接做裝備。現時價格係30人民幣=1億

如果係輕課,多時間玩,你就相反啦,唔係收遊戲幣,係自己買點數,買一套助手掛機打錢270蚊有7500幾點,大約係3蚊到4蚊港幣1支掛機水掛4個鐘。

最後,如果你係零課,不論你多時間玩,小時間玩都好,你都係要慢慢靠掛機。遊戲入面同人買支掛機水900-1000萬不等。

掛機地點方面既選擇

如果只係單純升LV,又冇xg裝備,只係用系統裝,我會建議去末日湖,因為係安全圖,唔會比人殺,可以安心掛機,4個鐘頭大約打到1000-1500萬不等。

如果係要打錢的話
首選一級刷錢,可以去紅西沙漠西部,鳥人位置,果到出裝率極高,4個鐘頭打到3000-4000萬不等,由於呢個地圖刷錢極快關係,亦都可以話係唔安全地圖既榜首。
次一級既地圖,可以去史特拉谷打假面超人,4個鐘可以有2000-3000萬。對比起鳥人相對係安全小小。
最後一個,金世界,木世界,土世界。即係大家以前玩過既7彩世界入面既地圖,係安全地圖,唔會比人殺,出裝率係高,但賣比NPC價錢普通兩至三件先會係鳥人,超人既一件,所以佢4個鐘只得1500-2000萬,但換黎既係絕對安全放心。

裝備選擇方面

都係根據你遊玩既方向,去決定用咩裝備。重課人士唔洗講,因為一定係爆機裝。所以零課,輕課既朋友就要留意啦。

防具方面,我會建議大家選用假套/上級玩具做防具。呢兩套防具相對XG費用同G書都比較易有,容易製做,令你享受遊戲副本。至於咩係假套? 假套就係二轉既第一套防具。16x LV就可以用 而且可以刷屬性鑑定。至於上級玩具,就係某d玩具裝備後面會有(上級)寫住,呢d裝備相對xg後高1%減傷仲會加HP同AP,係性價比,實用性極高既裝備。但由於取得條件只有課金, 所以只有小量流通係市場上。

武器選擇,可以選取武林(特別道具),假武。2選1。兩者比較下,武林係xg費用高兩至三倍,做一把需要10-12億。但加既能力會相對高。假武優勢係平,同埋可以刷屬性。
希望同ro 一直都好想玩返
呢加部notebook廢到打5到機
換機一齊玩
計埋呢次第3次,終於玩祭司玩到就快150可以二轉
本身想轉審判,但係好似通街都係聖賢,想問審判係咪注定單機到完場
就快百五,轉審判定聖賢好
好似周街都係聖賢,驚冇人組
以前正服玩都係得11X LV
好鐘意魚骨大劍
之後私服都係玩一陣就放棄
同我哋玩就唔會一陣放棄啦~
利申:依個私服我2012開始玩依家
如果之後想跟塔就聖賢好啲,要求低啲,禮包裝已經夠做
但審判要搞裝,有排
想問大家有玩嘅係咪入晒gp,
見到所有post 都好靜
而家hea 玩審判玩到192,
諗住200之後刷套真瑪特番嚟g咗佢算數
第一次玩到咁高lv好徬徨, 以前玩正服得個130lv, 一套冰城+7已經好夠用
係入哂TG
大佬
新手留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞