[COYS - 忘了 和不了] 熱刺球迷吹水區 121

1001 回覆
13 Like 11 Dislike
Facebook睇到哩個comment好笑

Chelsea's first goal against Spurs was absolutely trippy but the second goal was trippier 😂😂😂😂😂😂😂
右路逗住晒,好舒服
d topic好冇創意
有冇貨睇睇
查迪利(唔想一花黑化)
其實我覺得係宜家戰術成日要對閘壓上
助攻助守
有幾多個鐵人可以咁好氣又唔失位
但我是四葉世界第一的
切爾西醉能勁
好冇創意
唔好意思 五月先係
唔失位就無可能
但臭獲加玫瑰呢D起碼夠體能夠速度去COVER返
跪條撚樣就手指指
星期六就可以叫 阿森垃碎能勁
英超3連敗
唉 好掛住迪比利果種中場COOL到波 等人地幾個人埋黎迫仲要出到波果種
而家個中場我唔可以話佢廢 但係就係差咁D囉 WINKS比人迫一迫又要傳 雖然琴日都射左球靚遠射差少少
TRIPPER就一直都係大炸彈 但係唔出佢出細WALKER仔又係更大炸彈
前面KANE出番黎 老SON好似無左果種要做英雄既FEEL 之前果幾場一拎波佢就會有想去想去既意欲 唔知係咪KANE番左黎有個主心骨就有依賴性
艾力神就KEEP住DUP 之前就打後左好多 雖然今場前番少少 但依然無上幾季果度神來之筆
你班友見到crazy踢,咪又係懷念脆
https://www.youtube.com/watch?v=Hroq64h65Os

這晚與你逃離鬧市盛況
再次去放逐那輕狂
說說笑 年月在播
窩心得 使我拒絕淡忘

曾愛唱的那首 誰可代替
明日大時代每秒換季
能否都珍惜一世

幾張臉掠過 未留座
只得你 始終也明白最初
是誰能讓我可
在寬廣的未來
無懼的 再去做我

這晚與你回頭望跌宕裡
棲於低壓 像呼吸 都不對
撐過了 潮汐幻變
感觸得 使我笑著落淚

曾雨裡高唱的 回音尚有
明日氣候沒法去預計
能否都珍惜一世

幾張臉掠過 未留座
只得你 始終也明白最初
是誰能讓我可
在寬廣的未來
未怕 去做我想的我

高峰的風景多美好
也共遍 踏塵跟土
在這秒鐘 仍一起看夕陽
約定 未知那遠路裡
同看著時代飛舞

幾張臉掠過 未留座
只得你 始終也明白最初
是誰能讓我可
在寬廣的未來
無懼的 去唱著歌
無憾的 可做我
覺不覺洪七公(拉美拿的EX)愈來愈正?
三玖天下第一
我25的
某會員改咗名但改唔到智商
Spurs & FA are waiting to see if Marriner includes Kane clash with Azpi in his report from last night. If ref missed the incident, it could be referred to a panel and Kane could be banned for 3 matches.

精華球迷miss咗tim
準備三連勝
新黑氣石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞