[二奶命] 利物浦 對 屈福特 1

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
呢啲咪專業囉 俾著我真係即走 咁撚無癮
其實照計kepa應該係扮野
好少咁高水平既龍會抽筋

不過兩邊又唔醒水
kepa又唔同隊醫講係冇事
sarri又冇問就換人
其實車仔呢場個隊長係邊個 點解唔幫手勸kepa落場
應該係霹靂古達
但係你睇佢擲銀仔贏咗仲要問Kepa 意見就知佢根本控唔到場
直接拉佢走差唔多
Maurizio Sarri is back-pedalling fast here. He is now saying that there is no problem between him and Kepa as he now understands that Kepa did not need to come off

點解又無啦啦咁講,terry 話sarri 有class 答得得體
唔通真係每隔5年一次既聖誕冠軍就要做第2名
宜家有第二都偷笑
同傳媒講係呀 我擺明唔撚妥佢呀
咁咪搞到好似摩連奴咁
真係算得體喎
佢唔想比媒體搞大件事 始終無幫助
佢諗住私底下搞點佢
唔同返去用滿清十大酷刑清算Kepa 又要公開同記者講咩
閂埋門先執行家法是常識吧
無啦 佢唔公開道歉 +私底下都有誠意咁道歉 佢一世都唔洗再代表車狗出場
俾個台階KEPA 沙利好識做人 同高普好似
真心覺得沙利要走 車仔唔值得擁有佢
原來球迷會班仆街又搞睇波活動
睇親都贏唔到仲繼續搞
好心你班冚家產假利唔好叫自己做利迷
返屋企食屎啦
今朝發現入錯飛
竟然贏錢
曼城四冠王之路 (1/4)
都係好人,不過車班球員係唔怕教練
Kepa
當每季夏天買完人之後就覺得齊腳之後去到季中個個都傷唒又有幾個廢哂武功 就覺得好似冇補過強咁
一旱習慣曬啦,上年can ox
Lalala 大師兄 屌摩呢啲又係用嚟擺根本唔會輪換應該要清走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞