大師級股評人被小三控訴:「有老婆仲玩完一個又一個」

22 回覆
3 Like 0 Dislike
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190222/59291145

李華華Online】好大粒花生!股評人被小三控訴:「有老婆仲玩完一個又一個」

12,520

該女子在FB上載多張與溫傑同遊海洋公園的照片。(翻攝M小姐facebook)
最後更新: 0222 19:18 / 建立時間 (HKT): 0222 18:17
適中字型
較大字型
恒指收市再創今年高位,但都唔及金魚缸花生指數直線飇升,皆因有位女士「M小姐」喺facebook控訴股評人溫傑「有老婆仲要玩完一個又一個」,仲貼埋佢嘅結婚證書添,嘩,真係好大粒花生。

M小姐嘅facebook post今日喺WhatsApp瘋傳,話說2017年某日M小姐上載咗多張佢同溫傑二人同遊海洋公園嘅合照,照片尺度最盡都係搭下膊頭,不過睇得出兩人玩得好開心嘅,唔似係朋友咁簡單。

然後,M小姐另一個post就係訴說一個絕望真相,一張結婚證書證明溫傑喺2014年結婚,唔知係咪覺得自己畀人呃咗,令自己變咗小三,佢喺個post寫住「有老婆仲要玩完一個又一個」。華華問過溫傑是不是有婚外情,佢話唔方便回應。

事件今日喺金魚缸瘋傳後,溫傑將成個facebook page刪走,聽講M小姐同溫傑本身係同事,之前一齊出過差。呢粒花生,真係大到要啲時間消化。
各位有冇 m 小姐fb?
link呢,屌你
大師級只得1位!
邊撚個呀
連小學生都蝦
無錯,香港衹有一個沈大師。

沈。卓。盈。
巴打,有冇m小姐個fb link?
你都痴線 有原圖都要塗梗係有原因
怕條支那人?
Who?
大師只得一個 唔好係咪都大師
邊個嚟
好出名架啵
乜水黎????
香港稱得上大師得一個人

但唔係佢乜水黎
女多終勝!
陳偉庭?
無m小姐fb你開黎做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞