女仔入please 幫下我

143 回覆
4 Like 51 Dislike

呢個係問題中心
佢反而覺得我唔理佢感受 唔俾自由佢
自問除左呢件事 90% 無干預佢平時做咩

唔敢講100% 廢時講到咁死

咁你要考慮下點行落去了
得三個可能:
(1) 大家唔變,你忍一世
(2) 大家唔變,你頂佢唔順,分手
(3) 佢變/讓步,大家好過

原本最好係一人讓一步
不過我睇樓主已經讓左都咁
冇乜必要再讓
除非你本身有相等情況可以交換啦

3 最理想
不過要佢諗通先得
我應該點做

我啱啱先睇到你男友得20歲
算吧啦
又未識諗又未玩夠
佢諗得通的機會好渺茫
你忍得到多幾年仲有得諗

係??
唔係男人真係唔知
哈哈
如果係咁都唔算太壞

叻仔梗係多女埋身架啦

係??
唔係男人真係唔知
哈哈
如果係咁都唔算太壞

至少我男朋友無咁囉
如果樓主你咁認會開心啲嘅
咁你咪信囉
敢問雙方幾大?
我覺得男方只係諗自己,親手把呢段感情推去一個死路
佢講到咁,你咪比佢去囉,你得閒約下D男仔單獨食飯睇戲游水咁囉!只能用唔成熟去形容

佢20 我26

竟然鍾意細自己6年既男仔

我都估唔到
正正因為我地既生命無交集都可以認識到行到而家
先更加想珍惜
佢都係想偷食呃蝦條下,無咩野呀
唔洗女洗入啦

男都覺得有問題

分手啦

驚佢禁入黎睇

問題平時都相親相愛
但一講到呢個女仔 當大少少反應 大家都會扯火

越發火越有問題
如果真係小事應該會同你講得清楚好多
男朋友要同佢好 fd 既異性舊同事單獨睇戲食飯
我話唔想 我介意 我話不如唔好睇戲 凈食飯 好唔好
之後佢就扯火話如果我想有咩其他不軌意思唔會話俾我知
佢嬲到唔理我

究竟我咁諗正唔正常?!

利申 平時感情好好 係講到呢個話題就會嬲到唔理我

分明上酒店吹輕蕭同食海鮮

未必未必
我信佢唔會咁
easy, 佢去得,你都可以約男仔fd
大家平等。

小朋友思想,幼稚

女人要懷胎十月好撚辛苦,唔通又要男人受呢啲苦?

你呢啲就小朋友思想。係講緊樓主男友可以約女,樓主都可以約仔。無話要鬥氣。如果樓主接受唔到,男友又覺得咁做無問題,一係就係分手,一係就一方妥協。

面就人俾,假係自己丟,你要咁撚幼鳩稚咪繼續咁諗囉。

另外你個比喻好無說服力。下次諗清楚人哋講乜你先搭嗲啦你老母臭閪。
20歲仔唔玩幾時玩?

應該同年紀無關
我反而覺得佢既強硬 不理解反而同年紀有關

佢啲反應好明顯係不成熟既表現
姊弟戀經常發生既問題

你地應該未到談婚論嫁既階段?
雙方見過家長未?

我有話佢唔成熟
佢答我係嫁喇 咁點呀

未到既
見過算成日見

係??
唔係男人真係唔知
哈哈
如果係咁都唔算太壞

呢個係男人既本性姐
個個男人都想做,但又唔一定做
點解?
因為成熟既男人多數會因為愛另一半而避忌
因爲唔想另一半唔開心

Ps: 已同異性fd 斷六親咁款
大家平等。

小朋友思想,幼稚

Yup

too simple too naive
大家平等。

小朋友思想,幼稚

你呢啲就小朋友思想。係講緊樓主男友可以約女,樓主都可以約仔。無話要鬥氣。如果樓主接受唔到,男友又覺得咁做無問題,一係就係分手,一係就一方妥協。

另外你個比喻好無說服力。下次諗清楚人哋講乜你先搭嗲啦你老母臭閪。

如果個男仔同人friendly match,你又去做?
小朋友思想,幼稚

擘大對眼睇啦臭閪
我叫佢一定要去做呀依加?
醒少少成熟啲啦
男朋友要同佢好 fd 既異性舊同事單獨睇戲食飯
我話唔想 我介意 我話不如唔好睇戲 凈食飯 好唔好
之後佢就扯火話如果我想有咩其他不軌意思唔會話俾我知
佢嬲到唔理我

究竟我咁諗正唔正常?!

利申 平時感情好好 係講到呢個話題就會嬲到唔理我

分明上酒店吹輕蕭同食海鮮

未必未必
我信佢唔會咁

信?點信?

佢唔respect你你無問題
佢已食滑咗你
咁你要考慮下點行落去了
得三個可能:
(1) 大家唔變,你忍一世
(2) 大家唔變,你頂佢唔順,分手
(3) 佢變/讓步,大家好過

原本最好係一人讓一步
不過我睇樓主已經讓左都咁
冇乜必要再讓
除非你本身有相等情況可以交換啦

3 最理想
不過要佢諗通先得
我應該點做

我啱啱先睇到你男友得20歲
算吧啦
又未識諗又未玩夠
佢諗得通的機會好渺茫
你忍得到多幾年仲有得諗

好慘
基本上相處好好無問題
算有共同話題 興趣
但一鬧交就現哂形
我想改變下處理分歧既方法
佢同我都要

擘大對眼睇啦臭閪
醒少少成熟啲啦

即係激男朋友啦,思想幼稚

擘大對眼睇啦臭閪
醒少少成熟啲啦

白鳩閪撚柒痴。

擘大對眼睇啦臭閪
醒少少成熟啲啦

唔好鬧交
理性討論
多謝各位咁早都覆我個po
擘大對眼睇啦臭閪
醒少少成熟啲啦

白鳩閪撚柒痴。

司馬昭之心 路人皆知
分手搵過個
好明顯有野

利申 絲
我都會同異性朋友食飯,但會通知女朋友
不過睇戲我覺得over左,有咩需要一定同佢睇戲?

白鳩閪撚柒痴。

司馬昭之心 路人皆知

諗下人哋講乜先啦

係??
唔係男人真係唔知
哈哈
如果係咁都唔算太壞

叻仔梗係多女埋身架啦

有小聰明
未到叻
白鳩閪撚柒痴。

司馬昭之心 路人皆知

諗下人哋講乜先啦

你返屋企含柒啦

係??
唔係男人真係唔知
哈哈
如果係咁都唔算太壞

至少我男朋友無咁囉
如果樓主你咁認會開心啲嘅
咁你咪信囉

唔知嫁
而家咪咩意見都分析下
哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞