女友就生日想買個袋比佢筆直3千樓下有咩選擇

102 回覆
0 Like 17 Dislike
https://www.lifewelltravel.com/pages/le-pliage-nylon-tote-bag-l-1899-089
Long champ啦
實用 容易襯 返工定出街都用到 雖然公廁 周街都係
加上唔貴 香港專門店都係千零蚊 你帶佢去揀顏色就得
揀深色啲無咁易污糟
唔好亂咁買皮嘅手袋 一揀錯就顯老又娘 唔係下下出街襯到 淨係返工用得著 唔會街坊look落街買少少嘢都抽個皮手袋落去
Longchamp當埋環保袋用 入面都幾防水 唔似皮袋 掂到水會一撻撻水積
已經買左了 多謝絲打意見
師兄你自己揀?
係呀
佢一定會好鍾意
平時佢都成日讚我有眼光
買呢d大路牌子大路款岩架啦
頭先你揀個兩個好唔掂
個手挽好柒
其實你呢個size同普通嗰個一樣
978170呢款正常好多
揀得牌子 classic款係好過特別款
有牌子嘅袋送俾人唔揀classic款真係好似outlet買返嚟
不過最緊要你女友鍾意 因爲用嘅係佢
Furla細袋一定要搵代購買 齊色 $2000有找香港$2900⋯⋯
我一開始揀果2款無考慮佢 純粹覺得易襯衫
好似第一款撞色袋咁
好岩近期果d素色啡色衫配搭
個款又young
第二款純粹我想佢變得成熟d
因為佢無左我生存唔到
地圖唔識睇 唔敢問人野 去旅行我一條龍搞掂哂
呢個就係classic款黎 furla個扣係最特別
其他款我都有睇個 得個furla個字係到
我個人認為麻麻地 唔夠特別
Sorry c 我諗法係特別少少
樓主你揀呢款幾好啦,低調得嚟都ok
希望你女友中意
不竟個個人眼光唔同 多謝大家比意見就真
我都係睇完你地個brand list
再上網大約睇下邊個brand款岩佢再揀
唔係真係無從入手
女朋友幾歲? 平時打扮係咩類型?
個紅白藍顔色為主嘅袋
都唔錯 見好多人用
可惜只會話你無盛意

唔會覺得你有心送

送花就開心 但無用最後咪又係掉
送袋係實際 但係佢唔會點高興囉
好彩你上黎問一問
兩個款都唔值幾千蚊
同埋第2款個理由係乜9黎
點都好 而家furla個個應該無死錯人
就算唔太鐘意都會用得著
我啱先話978170呢隻款先正常呀 比你而加呢個內籠仲要大少少
女仔用得咁細個袋 只會用嚟側揹 個手挽根本多餘
一個咁大嘅手挽喺個咁細嘅袋上面 兩頭唔到岸咁
一係就買個無手挽嘅細
一係就買個手挽嘅大
而加兩樣嘢夾埋一齊
呢度希望做人男朋友而又想俾驚喜另一半嘅人睇到
唔係得你諗法特別 係全部男人諗法都同你一樣
覺得自己買嘅 想特別啲 貴啲 唔洗女朋友同咁多人撞
係唔撞嘅原因就係因為個袋過於「特別」柒到根本無人用
用嘅唔係你 你覺得好睇 但未必=用上身好睇
寧願你帶佢去睇 扮想買個袋俾呀媽 同佢一齊去揀等佢俾下意見
你就會聽到好多佢心目中嘅諗法 同埋佢比較鍾意咩類型 扮晒嘢叫佢試上身俾你睇下 因為真係有啲 擺喺度好睇 揹上身唔好睇嘅袋
廢事買咗返去佢唔鍾意 唔用又唔俾面你 驚喜只會變驚嚇
加上袋唔係用幾次 襟用嘅可以用幾年 送個女朋友自己睇中嘅好過你自己估估下 因為佢要日日用
你既分析有道理 的確側咩個手挽有d多餘
如果圖三條女靚少少個袋都會靚d
Balenciage真係有出
其實紅白籃原創係邊到?
係咪樓主以為女朋友個袋冇牌子炸
佢真係唔會買有牌子既袋
所以我咁鍾意佢就係咁解
廿頭就Mk Kate spade
不過咪撚係香港專門店買 代購買平好多
Strathberry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞