[ViuTV]2230-2300 花姐ERROR遊(3)

409 回覆
44 Like 4 Dislike
無玩點會有落地畫面?
我咪話就算個近鏡畫面都係勁近咁影落去囉
你睇多次 係近距離唔夠1秒就落地 咁你跳起都影到啦呢個畫面

我係講緊咁多集佢都冇玩過咩刺激遊戲, 就算最尾呢幕都冇個好似保奇同193咁既遠鏡好show佢真係玩左咁落地
咁個傘點樣扮呀
唔通拋起佢再跳高呀?
唔明點解無玩既話要扮有跳
人地都話左部gopro失靈
你都唔洗咁護住 我都冇針對佢, 我係提出疑問姐
佢咁慘個鏡頭失靈, 都唔補返佢點跳出去同落地畫面?

再加上之前14集佢都冇參加過過山車之類既野
自己去呀dee個ig度睇啦
有晒佢飛落去同193炒樹嘅片呀清醒撚
佢有話想玩但花姐冇揀佢
咁佢都慘丫, 咁有塑造性都咁少鏡頭
我冇人海仔你成日睇住ig咁飄流丫嘛
不如貼埋link出黎啦 等大家唔洗搵
你會唔會諗太多
睇返dee ig post
見dee係係張應該係防滑墊嘅野上面起跑
193係直接係雪地起跑
唔怪之得冼親
其實呢度就得你喺度質疑呀dee有冇跳咁懶清醒啦
仲諗住spin到要睇ig嘅fans先知有冇跳
其實你想話呀dee唔敢玩可以話佢食嘢廢呀剩
呢啲就fans都認同
但係冇人得閒到要cut個shot扮佢有玩囉
你要質疑佢廢都好心搵第二樣實質啲既野啦
唔係我要護住佢
係得你要質疑佢到底有無跳真係好無力好撚on9
有晒起跳落地畫面中間錄音架喎
睇dee gor ig佢係有玩到
有晒證據大家唔洗鬧交啦
不過唔明點解193咁慘要係雪地起跑
睇緊mirror go,發現阿神又客串
乜佢無嘢撈咩
之前冇睇全民做星, 只識肥仔

三日睇晒15集, 真係笑死, 呢啲先係hk 娛樂搞笑節目嘛, poki 真心勁
保錡做得幾好, 加油啊

我覺得頭幾集大家未搵到自己綜藝感, 但保錡夠搏先可以帶到d 笑位出黎, 唔係既話成套野d 就好刻意

後尾大家都開始搵到自己既方向, 愈黎愈夾愈黎愈好睇
花姐保奇遊喎
成套野都係推佢出去做下把位
大把鏡頭
連bungee jump冇跳都唔洗卑人鬧仲配埋煽情音樂
做到好似好慘好感人咁
又卑成part佢講夢想
其實每個人都有夢想啦
只係冇刻意講出黎或者導演可能又cut左
成套野根本就係幫佢洗底
埋沒左另外三個人
因為導演比花姐鬧果陣
保錡係唯一一個開聲幫口既人
不過咁, 肥仔同花姐游湖果part, 花姐只係點評左佢地三個, 無講保錡

肥仔唔洗講啦, 話佢係另類偶像, 有魅力
揀193 就覺得佢個人其實醒
唔記得左講阿Dee d 咩, 不過阿Dee 講野叻, 又識搞笑, 做主持又叻

係無講點解揀保錡, 可能一開頭都係揀個人黎陪襯下, 係後尾先見到佢既潛質
其實vtv 開台果陣都衰過, 係咁叫d 主持講"潮語", d 動畫配音又加勁多網絡用語, eg 一拳超人 三句之內一定要有d 年青人用語, 但用得好格硬

但而家佢地肯捧新人, 成件事好好多
193成日講cls 公司, 但我地唔會覺得尷尬
可能因為保錡最需要洗底,另外3子本身本身都有自己嘅專長同已經有fan base

我都好想知花姐一早睇得出保錡有潛質,定error遊咁啱洗到底。如果係前者我會覺得花姐好有眼光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞