[有圖] youtuber借錢拖鳩人數

354 回覆
46 Like 327 Dislike
上年5-6月個fd借咗兩萬俾個youtuber 借嗰陣講到明10-11月還清 好啦 8月開始追佢數 條友已經灰剔藍剔過好幾次 點知佢8月先還得個1千 之後9月又再還得1千 其間已經不停拖 去到最後要大鳩佢話再唔認真啲還就po上連登 佢先開始還番多啲

之後條友再拖 又講明話新年前一定還清 開頭以為係1/1啦 再俾多咗次機會佢 點知12月再問佢 佢話原來佢講撚緊農歷新年 算 個fd再等 點知而家二月尾 成個新年都過撚哂 條友仲未還清 但都係毫冇聲氣唔踢佢唔撚郁

其實佢拖數都係其次 最撚黑人憎嘅都唔係因為拖數 係因為條仆街係拖數其間仲有好撚多錢走咗去染頭 shopping 仲玩埋個八日七夜嘅日本旅行 有咁撚多錢你唔一早還?一問佢佢又話冇返工 youtube收入又唔穩定 咁你走去玩嗰啲錢又邊撚度嚟?仲要明知爭人咁多錢都唔返工 你冇撚嘢啊大佬 成件事扮到明就恰鳩個fd心軟 唔發火就當人病貓

開名啦
邊個呀即係
又唔開名
屌放出黎叫人還錢又唔撚開名
開個post要黎做乜姐

點解我會覺得就算開完名我都唔知原來個條友係youtuber
名又唔撚開
係咪姓李架?
on9 youtuber

on9 你fd

on9 樓主

3個都智障
開名:Maggie Wong
Who. Gif
又係借比女
衰咸濕
開咗名應該好快會還到
咪以為拍咗幾條片擺上去就叫youtuber先得㗎,邊撚個嚟㗎?未撚聽過
我fd女仔嚟
錢債肉償囉
不過條女好撚豬
成撚日上連登呻 又唔撚開名 唔抵幫
補充:條友借錢原因係因為佢穿撚咗學校櫃桶底 洗撚咗學校搞graddin啲錢 之後問我fd借嚟填返條數
報得警
開咗名啦
上面開咗名啦
依家咩阿豬阿狗都可以做Youtuber/KOL

個名聽都未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞