FIFA 19 Ultimate Team討論區(222) 祝1001中icon

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我打到十二點幾開始好眼訓,諗住贏/和一鋪就熄機,點知又俾人入波先,扭屎忽。一見佢扭屎忽就燥,一燥就亂打,一亂打就輸波。一輸波就唔願訓,再打,再燥,再輸,一路輸到兩點幾頂唔順打打下訓撚著左,埋單350skill points
今個月英超potm應該係阿古獸啦 兩次帽子戲法
收左一次信之後再中係咪即ban?
有無人換咗法甲隻拉比奧特
唔知換唔換好
冇咁快掛
但一直覺得聯賽sbc 都好呃錢
本身想買高佬 sif邊爐或者if普巴打中場
依家出隻拉比奧特又連到好似仲勁過邊爐
心郁郁
因為又未有錢買到普巴 同埋諗住純防守
諗緊買blanc定整佢
要set 潛入後方 同埋自己L1走位
SBCfalaco做唔做得過 好似幾易
依家係咪都係drop back 11 + fast build up
untrade+抽包vs tradeable icon
lala真係冇得升
不過有90包皮
兩隊82,唔理佢有無用,做肥料都抵
法甲炒晒車啦 lala pepe 馬昆奴斯 唔知有幾多人尋日高追中伏呢
想知西甲sbc換邊隻好 有卡斯米路同aspas
迪比又無得升 屌佢老味
想問下有無師兄用future star 根度斯?
如果單防中計,用佢定kante好?
緊係kante
兩隻都麻麻,不如等下第三隻係咩,通常都正好多
用緊聖誕拖,普金kante都有feel?
始終kante個模組係特別d,聖誕拖都係取代唔到
我會kante正選,拖仔super sub
另外1個防中搭個高佬
同意,我之前都用拖仔, 都係換返簡迪,搶波再勁d,同埋法國易hybrid,strong link pogba, luiz都正
thx Sam gor,不過我打單防中
聖誕拖對我黎講夠搶,係有時唔夠高,所以先諗用根度斯,我試下kante先
如果唔理國藉聯賽,HL sandro定ffs mendy好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞