點解啲人搭車成日都坐出面個位,唔坐入去?

138 回覆
247 Like 62 Dislike
咁只係個動作去左人地度啫,有X分別咩!
因為坐出面條撚樣會擘大對腳成隻狗咁,頂住哂
咁我坐出面我又唔會坐過界,大家開心
高汁過露乜鳩
坐入邊先舒服,訓覺一流
因為早落車掛
一樣
隻腳太長 利申183
同埋有時遇著d體臭/冇沖涼既人 坐入面真係俾人將死
最on9 有d人坐出面,我要坐入去既時候,又唔借借,整到佢,又會叫慘死
認真, 點解d阿叔特別鐘意擘大對腳座
春袋發炎?
覺得俾人困住好有壓迫感
我純粹因為曬
曬住好難訓
唔想掂到隻窗 覺得貼住入面好污糟好壓迫囉
唔係下下都自私既
有時真係仲有兩三個站就刑
又好攰想坐一坐

好長途車就一定坐入面
俾次機會丫師兄
屌少我一次
坐入面真係好撚污糟, 隻腳又怕坑渠位唔知踩住d 咩, 條罅就老馮有舊唔知鼻涕紙定香口膠, 窗框位有時有d 香口膠蹟, 塊玻璃仲會油淋淋有躂上手訓過窗邊既頭油漬, 除非係總站上車有得揀位望得一清二楚check 過個位係乾淨否則都唔想坐入面
仆街囉,為左自己方便落車
坐入面早過坐走廊落車嗰陣 太迫撞到咪又係一樣
早落車坐走廊位方便大家落車 咁又屌人自私
有啲人天生黑口黑面木口木面嘅 又屌人閪你面
香港做人真係壓力大
認真我唔係為左方便落車
係細個坐巴士見住入面個位地下好污糟仲有小強
跟住就好有陰影硬係覺得入面好污糟唔敢坐
所以通常見有人已經坐左入面個位我就坐佢隔離
唔想比人覺得我係霸住出面個位唔比人坐入去
再仆街d,有人想坐入去,坐外面條友唔讓你坐入去,自己坐窗邊 ,迫你坐暖櫈
一定坐出面

炒車都多個肉盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞