Honne live in Hong Kong

186 回覆
11 Like 1 Dislike
正到
好l正呀 但我坐嗰到d人冇咩反應
好正
Andy好撚形 不枉我支持左你咁多年
我企好前 啲人好投入好正
Warm on a cold night 嗰度正撚到好感動好想喊
diu your mum 七點九到 入到去做完supporting act🖕🏻
懷疑樓豬就係舉紙舉到Andy面前果個人

btw有冇歌list
嗰個大陸仔黎架 打尖打到去到第一排
我係第二排一大班女人嗰度其中一條女
歌list咪就係Love me love me not隻碟 + warm on a cold night ,good together, it ain’t wrong loving you
唔知有冇漏
佢唱得好難聽呀
聽到後面啲人大聲恥笑
前面啲人都大大聲指住佢黎笑
andy諗住拎走佢張紙 條大陸仔又搶返 勁搞笑
仲有 radar, all in the value
個2個人都好好笑
未睇之前都唔知what to expect
畢竟佢地d歌都d tune 都較calm
但估唔到佢地個氣氛可以咁好
值回票價
最衰無買到野飲無酒精落肚
本來已經遲左少少但見到咁多人排隊買無買到
仲有just dance, coastal love, someone that loves you
真係好正阿勁開心
James吉仔solo型撚到
結他⋯⋯
氣氛好好 不過仲未去到好癲
發覺好多free seating觀眾真係郁都唔郁
好彩隔離同前面嘅人肯起身un
後面嗰排好似入戲院睇戲咁
下次買返standing 唉屌
其實一開始氣氛好差 大家等左勁耐都開始攰
之後andy話hk係佢favorite又尷尬笑一笑
嗰時我覺得佢係覺得氣氛差 之後求其講兩句
我係座位 但個排啲人全部都好high
差唔多首首都識唱哂
有段歌唔識嘅人都攬埋一齊
最尾仲全行企哂起身
投唔投入到都真係講格離啲人
巴打係咪坐山頂位?
見到山頂好多人仲投入過頭幾排d人
可能唔洗擔心遮住後面d人
我一起身後面條女就勁大聲嘆氣
你算好彩啦 我隔離嗰d都冇咩反應焗住坐喺到郁
唔係因為毒L一個睇都買咗standing
坐最頂都要Un
其實standing都好多人係一個人睇
但大家唔識都可以跟住一齊un好正
我都係坐喺到郁咋
返完工太攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞