[an/ios] LINE最新手機GAME《熊大物語》

118 回覆
2 Like 2 Dislike
nevermind
刪左
好撚on9
介面又亂又無提示
所謂嘅活動,迫你用果2隻野就屈到爆
都唔知玩乜鳩
時間到, 唔刷了, 放棄
繼續打Fantasy Life Online
我都無再刷了。拎住送嘅嗰隻5星魔兔,打到打過唔到就刪game。
暫時唔洗用人對打,依家呢一刻有無5星寵都無咩所謂 
Line d game就係咁撚on9.....隻隻game都係每次都要出返主頁換版, 轉場又要load一輪......就算唔疾機都等到唔耐煩啦.....

心急人上
熊大王國搞到獲泡咁, 半年結束營運
呢隻都捱唔到幾耐

D人都係課LINE RANGERS / 熊大王國多ga啦
我都無再刷了。拎住送嘅嗰隻5星魔兔,打到打過唔到就刪game。
暫時唔洗用人對打,依家呢一刻有無5星寵都無咩所謂
熊大王國搞到獲泡咁, 半年結束營運
呢隻都捱唔到幾耐

D人都係課LINE RANGERS / 熊大農場多ga啦
有無人玩
呢度無, 多數入晒巴哈forum個LINE Group
line game係咁ga啦
全部LINE group討論
利申: 無玩了
呢排玩緊其他game,周末再煲呢隻
都係出週邊公仔賺d少錢算,line出d手機game都唔好玩
打機ge野
只有你有一班玩開ge friend
人地玩咩, 你就會好想跟風一齊玩
結果隻game好似ban ip
同一個ip唔可以同時開幾個account一齊玩互刷

同熊大物語說bye
快d出勇者熊大公仔
1場"超困難"成40塊葉, 唔係成日MON 住就4個鐘先打到1場, 想升下隻野先唔夠材料
點樣可以每日有30石?
邀好友?我200個額用曬了
200石抽曬 得隻5星Moon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞