Dragonball Legends (20) 英雄難過美人關

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下呢家主要打咩關為主 定清主線 仲有稀有章主要換咩 悟空裝定元氣悟空碎片
最有用都係換冒險欄key同超級靈魂
主要都係清主線
請問日版同國際版邊個好啲?
D體定係要黎打
大波關好難打 有冇話邊關直得刷進化個粒好撚難出 刷二十次都0粒
進化個d可以去交換所換
或者打主線跌
打活動係跌裝備
冇分別
日版冇中文版面揀
國際版有中文比你揀
但都係同一個ser 更新都係同步的
咁樣洗唔洗刷過?
可唔可以問下抽中啲咩會好啲?
一定要係紫色果隻超級撤亞人布羅利
直至抽到出現第二隻嘅紫色布羅利就可以開始

其實7抽999神達pool先得一隻SP有無得檢舉Bandai?
抽到好灰!
我主號2000石中神達同神悟

跟住小號即刻抽,抽左6000石都唔中神達,淨係中神悟同紫大波,真係有啲灰到爆
小號抽左萬5石唔見紅毛達蹤影 好後悔抽哂佢
咁夜藍巴你慘重得多
不過神達真係好型
唯有每日20石博下
我係講緊70次中得1次SP,即係仲抵過佢嗰個5%機率,我而家上咗去佢個網度問咗,睇下佢會點解釋,好想要比達呀...
但神達真係型到喊,我都好想小號快啲抽中佢
小號依家專心儲石等月中 唔係唔夠使用

穩定到呢
反cup能力極高
食左紅波個buff既話基本上食昇龍都死唔去
5%唔等於20抽一定有一隻
樣本太細

機率係個樣本數越大先越準確度
所以佢一定解釋到,只係想睇佢點講
無可能有解釋啦,你又無抽100次,可能你剩返30次會中sp 呢

唔好浪費時間,直接退錢,不過會ban ac
非常感謝您使用萬代南夢宮娛樂股份有限公司的服務及產品。

感謝您的來信。

關於轉蛋的詢問,由於轉蛋所獲得的角色Z能量取決於幾率,然而幾率是固定的,因此幾率不會隨轉蛋次數而變動。

遊戲程式的幾率正常運作,造成您的不便,我們深感歉意。

同時,我們也非常感謝您給予我們的寶貴意見。

關於您的咨詢,我們會將您的意見傳達給相關部門,作為今後改善服務時的參考。

感謝您的合作與諒解。
萬代南夢宮娛樂股份有限公司
咁又唔會退,我又唔係想輸打贏要,之後課少啲囉
實係有人10抽3隻sp,睇開啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞