連登巴膠怒屌厹死ser暨紅隧行去旺角坐918也不算太遠專區

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實全面407A改瑪嘉烈-葵盛....407B就長宏-葵盛...兩者都係循環線...葵盛區冇站頭....407正線可以唔要...交由新43C(經荔景山)做
如果B8L有12800
垃圾西瓜波仲會唔會有人買
不如招標條林村<>太和<>那打素<>工業村
放工時間你塞到上德福大廈條橋當你贏啦
sry回錯
免費穿梭巴士咪又要排餐懵
所以堆兩味新界線發大財囉
條橋1755已經開始要排隊上橋
1805單係過條橋要成5分鐘, 中間仲要勁焗
不過內街車要塞偉業街條橋又係惡頂
如果咁啱有位瞓就
做乜鳩91M會變咗10-40分鐘一班
剩係知晏就壞左架
今朝渣自私車麗城上斜慢線行70,
有部紅巴中線抽頭秒殺
新界東逃生門 74A
8100@690

反光衣都車廂清潔抗流感
尖東(特怏) 98D
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190227/20621734
萬一個阿伯真係跌倒車長駛唔駛負刑責
反正不小心就一定咖啦
赤柱福利
但d 車仲係 #車窗頭油抗流感
公司其實無得輸
賺錢線獨市線 -- 你地無得揀 開15 20 30 班班迫爆你地都要上, 唔夠裝 ? 唔緊要 拆曬櫈咪得

蝕錢線 -- 無人搭 要減低公司成本 開20 30 60 班班迫爆你地都要上, 唔夠裝 ? 唔緊要 拆曬櫈咪得
VN2411@118
咁又唔使講到巴士公司以撚魚為樂咁
不過以前未有車隊quota年代,巴士公司可以有更多自由放堆士啤車出去打仗同搶生意,養多批人都實有用武之地。但今時今日自由度小咗,車隊又有限,養太多人就顯得冇用,咪預到啱啱好。再加上呢幾年請人難,多兩個司機鋤假就少兩個煲蓋。咁就由進攻變咗防守,由諗放啲車去邊度搶生意變諗邊度拎走個煲蓋唔死得。呢啲要怪就怪運吉啲政策冇諗到咁長遠嘅影響。
6820@A22
難得冇乜人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞