2019年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
漫畫都係季子性格好太多 伊織其實係一個bitch
春見情歸由利
由利最後一攪埋去..睇得出春見有心動既感覺
我睇電視劇 覺得季子先同係過人世嘅right choice
同佢拍拖互相為對方著想先係最sweet

不過編劇始終唔係我 好想之後都有得睇柴田杏花演嘅季子
不知幾識玩 ユリユリ挨完又扮冇事
ユリユリ係咪23扮17?
估唔到連啲歉意都冇 驚唔驚俾人投訴呀
想問下特攝邊度有得DL
我覺得季子似紅顏知己多過似情人
伊織相對上真係比較bitch
亦都係為佢bitch先有故好做
見到漫畫出到15卷,有冇巴打知日劇結局去到漫畫幾多卷?
套野選角得柴田杏花同漫畫個角色最夾 我覺得個男主角做得好差 男二反而仲好睇
感謝
日劇好似唔係完全跟漫畫順序,佢係抽某幾章整合成一集.結局應該係最新一卷,因為隻兔公仔有出現過,但係內容完全唔同.漫畫係阿哥夾係中間做和事老,而且兩人最終都未和好.
佢結局又好似想留伏筆出續集咁.同老母和好只係輕輕帶過,要出可以繼續出,因為兩人價值觀衝突仲未解決;達米安同家人關係條線又未講.不過我寧願最後係女主企係門口就完,而家感覺搞到呢條線好似草草收筆咁.
另一方面佢又講到獸將王大結局,如果出續集唔知點出落去.可能出sp有機d
男二就連啲演員都話同漫畫角色好似
睇完有村藍里
對比下廣瀨家啲遺傳真係好公平
進擊的巨人
呢個真
雖然都係比人叫臭西鈴家姐多
不過愛麗絲又真係靚樣既
而且開始develop到實力女助演呢個定位
有村藍理其實又整容又整呢整路
都注定唔係食呢行飯
有冇人知雪之華香港會唔會上?

有冇人有熟肉
廣瀨姐除左大份少少之外都冇乜野唔好
記得兩姊妹都做過角色係高中生0係女廁廁格俾人淋水
星期五
Maison de Police 12.7%_12.4%_10.7%_10.2%_9.6%_9.9%_8.3%_9.1%
星期六
Innocence 8.3%_8.7%_9.4%_8.3%_9.0%_9.4%_9.5%
星期日
The Good Wife 10.0%_11.5%_9.6%_9.0%_8.5%_9.5%_8.9%_8.7%
3年A班 10.2%_10.6%_11.0%_9.3%_10.4%_11.7%_11.9%_12.0%_12.9%
3A越升越有
3A個勢好勁
感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞