[有無搞錯]歐鎧淳唔跟自己比賽時間跑步都得?運動員特權?

359 回覆
2391 Like 26 Dislike
又會無啦啦又負皮嘅
原來唔駛跟時間, 我想等埋我女友一齊跑, 不過我依家未有女友, 咁我今年報咗先過幾年等有女友先跑
好撚痛呀點算好
下年約埋班friend大家一齊跑先 反正唔洗跟時間 遲一個鐘夾岩哂時間打卡上ig 先起跑
以為佢老豆
點樣可以推到有回應
可能係客
白粉仔同唐記女每個回應都比個負評
跑步呢個運動本來就on99、又悶

倒不如踢下波、打下籃球咪仲好玩
繼續推
有人專門留負皮?
運動員大撚哂架
每個post都留下負皮
一對小情人都mon得好緊

照copy 係fb sd 比渣打
已被DQ 了
唔係上到check point就開始計時。上到check point後仲要行一段路先真係上線,所以Au小姐係嗰到等,無人發現都唔奇,未必關工作人員事。 要真係過起跑嘅吹氣拱門(地下有sensor)先開始計時。

Check point係check得好嚴!外套遮住左號碼布,工作人員都會叫你打開外套,show 號碼布。上年見過有對情侶,男嘅已經跑完10k(前幾組開跑嘅,佢仲掛住佢前幾組嘅號碼布) 然後佢想再陪女友跑10k第五組,但係佢到check point就俾工作人員截停左,點都唔俾佢入。

利申 非專業 唔肯定一定啱,跑左第三次嘅渣馬10k嘅人

本身係cd rom但見到有連登仔笑黃金寶慢,就忍唔住留言。人地已經唔係現任嘅運動員,佢2007年拎世界冠軍嗰時你係邊到啊?
啱呀 不如團結啲齊齊屌你老母啦
射撚到伯母全身都係最團結啦
自己係運動員,

都唔尊重比賽規則

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞