一人一個你記得教過你嘅教畜名(2)

62 回覆
16 Like 1 Dislike
我依世人最痛恨就係教畜,唔識教不突止重要當學生係玩具噉玩,所以見無人開新post就由我嚟開,等大家繼續放低班教畜嘅名,等多啲人知佢哋做過幾多傷害學生嘅事。
李偉瀚「Chemsir」
老實講我真係睇唔過眼一個老師日日淨係專注玩social media,上電視、改歌,而唔係教學。如果你有留意佢就知佢成日都宣傳自己上左唔知咩節目,同名人見面,如果一個老師真係熱衷教學會花咁多時間做呢d野咩?而且我想講當初佢會上到位係因為佢有個fd本身都成日改歌佢參與埋一份,到而家成左名好似已經冇見佢提起過個fd,明顯係過橋抽板。

而且作為曾經比佢教過嘅學生,我只能夠講佢嘅教學能力絕對唔值得擁有佢而家嘅名氣,我唔知係咪佢做嘅事令到媒體覺得佢係一個好有熱誠嘅老師,但事實上有好多學生應該都唔鍾意佢。
黃景鴻
小氣?你知唔知一個教畜可以摧毁幾多個學生嘅前途。唔鍾意學生嘅就唔好做老師,而唔係玩針對,拎學生嚟發洩
羅弼臣 宗教科主任
李永輝
地理科 陳偉基
屌你老母
死教畜
2個post都未有你條仆街唔好以後走得甩

李關巧仙Angela Kwan
Now all of you, try!
劉美芬LMF
下下照書讀我洗撚你教咩?我唔撚識字呀?

梁添
On9當有趣
嚴志恆

自己靠刷鞋做中文科主任
日日無所事事吹水廢 up 當秘笈

見學生無反抗能力就蝦佢哋
完全冇專業操守可言
以為自己好有料誤人子弟
出埋書又出筆記

咁有料就唔會成間學校一粒星都冇
成間學校因為你條 pk 搞到差晒
淨係識玩辦公室政治

冇人鍾意你吖食屎啦
陳惠蓮
係咪個個中文老師都係咁,我嗰個又係,上堂吹下水,笑下人又一日
死人妖馮國麗
死肥婆吳鳳霞
加埋李偉明同梁嘉敏呢兩條垃圾
天唔收你哋真係天無眼
先端科技,太陽廢墟!
sorry 㩒錯負皮
ching竟然記班撚屌既中文
知唔知班撚屌用中文叫既話會低幾級
*名
崔恵娟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞