點解無啦啦我部機MacBook Pro 開唔到

56 回覆
0 Like 4 Dislike
師兄無問題阿
我冇問題啊
我既意思係. 無問題, 師兄。唔該晒
師兄 以個唔係人為 可唔可以罵佢 駁唔使錢換
我諗好聲好氣問價同清楚解釋咩事先會好啲
你最後整得返?
我部電腦早兩個禮拜都係咁更新完,突然間開唔到機,拎去天才吧佢同我講話個底板壞咗如果要整嘅話要3800 之後我又唔想立亂出去俾人整好驚俾人再整壞,之後就去買咗部新⋯⋯本身mba用左3年
換你零件攪到有暗病 寧願比多啲原廠整
岩阿。 一陣換你其他零件 格一陣又壞另外個樣野到時又撈唔到原廠整又要迫住去其他店整仲麻煩。

我自己試過一次部iphone 當場部我部機砌返入去個時碎左小小 我以家都唔敢貪平去整
我覺得你試下講更新完 過左幾日就壞 佢地可能會唔使錢
屌 我部2015都係前排更新完無耐就燒左
我都係MacBook Air 2015 咁你最後點樣?出去俾人整?
如果鍵盤capslock喺開機後㩒完都冇着燈,試咗㩒制reset smc 或者電池唔得 有可能係個mon或者底板出事 咁就真係要拎去整呀
上一部電腦都係咁樣整完底板又壞過
結果買咗部新嘅
禁應該都壞左
2015都可以撈出去比人整既 不過近幾年買既機真係唔好貪平出去整。 人地撈你D件 賣出去好值錢
想問下你部機咩版本?
MBA early 2015
禁MacBook pro咪仲要好貴
唔敢啦 係apple整 都係3800到
你是咪更新左os

我個部12年mbp 更新完瘋狂自己reboot 有時仲著唔到機
頂我都係 一起身就發覺開唔到機
我部機升左mojave先開始有問題,依家打算降OS
重置smc即刻開得返 好感動
係呀屌,一模一樣
就係諗住食咗佢一陣間自己再開過可能會好啲
點知一去無回頭從此開唔番 屌啦星
試哂所有reset冇一個成功達得著部機
你成功既可唔可以分享下
我就係升左mojave 兩日後死左機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞