劉馬車怒吊Yoho Mall無理解僱

151 回覆
604 Like 39 Dislike
睇錯咗做yahoo mail

利申: 啱啱打完今日第4次丁
首先 人地可能比緊一次機會你做, 點知試左唔夠一日已經頂唔順要你走 一定有原因

你怪人唔比機會你 你問下自己之前做過乜野先啦, 又衰強姦 衰恐嚇法官, 而家想玩洗心革面? 你日日拍片 宣揚仇恨 又講曬粗口 我有小朋友既都驚左你啦。 根本係你自己做衰自己仲要怪人
前兩年仲要上大陸衰強姦,雖然香港無強姦案底,但份判決書已經唱通天,求其上wiki已經有
反共又奶共,近期日日屌香港人係低等人種,但佢又想「低等人種」比機會

有工佢開,佢又要on duty拍片,但7樓ching講左份合約係唔比玩手機,仲有連mall都可以讀成「毛」,咁既樓面只會影衰間商場;搬貨都一樣,搬搬下又拍片

幾時都話佢其實係有機會既,早幾年夠有陳達仁,結果次次都比佢玩走左
唔係咩STEAK牛扒返工咩?
比我係HR 根本in都唔會in佢
記得之前有人吹奏佢同龍心先係正常人
child登係咁
非禮咋
佢手字又唔差喎
好心佢就做啲唔洗對人既工啦 做倉又好 做地盤既又好 勞力工理得你咩邊個咩
一定又係嫌辛苦啦
做洗碗一定請你啦
屌你老味
依D人唔適合放出社區

應終身醫院令

綁佢係床由鳩佢亂吠
唔係成日追開
唔係活動helper 係儲分counter
利申以前做嗰到
問番舊同事 佢話佢正正常常番緊工
無啦啦高層巡下counter見到佢 認到佢
捉左佢入房傾左好耐
最後為左保障公司叫判頭炒撚左佢
噉樣既話
完了吧~如無意外
比我係商場直頭唔同判頭續下張約
痴線加咩
每一次都話改過自新重新出發
我懷疑佢個終點同起點根本同一個點

反社會人格,加上少少弱智嘅諗嘢果然係唔一樣啲
又話自殺?
其實佢樣唔差,唱歌又OK
屌 算把啦 連個判頭都懵盛盛
啲高層咪又係唔理
利申以前返工成日撚個判頭
一齊youtube檢舉佢,等佢冇錢收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞