Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 129 價錢一直加 QC理撚得你

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
今朝有人放1/4joker單1800 一起身見倒遲曬好想追啊
小弟其實無追開Figure, 9唔9交收下6吋咋, 請問巴打壞人即係邊到?
等現貨驚食炒價, 下隻吳建豪估計會炒到飛天
淘寶係最壞打算, 搵唔到先淘, 最驚運輸撞爛盒
當年出大約$2500到
其實上年都一直keep住有人放 都係大概$3500到
one sixth toys
多謝射雕巴教路, 我最後係精品個page訂左新果隻, 不過搵唔到些粉係邊到, 有冇好似孤注同精品咁有專頁呢?

另外就係其實想搵幾隻冷門
不過如果網上除左yahoo同旋轉, 我剩係識呢兩個
其實又有無邊個網多Figure買賣呢?

btw尋晚睇on男黑幫王國開箱片, 聽到射雕俠侶巴你個大名
等候批准中入Group
THX又點兄
粉係 = seven toys
主要都係yahoo同旋轉啦,如果yahoo同旋轉都冇,其他地方都冇乜機會有
你唔講我都唔知
普定特
睇啲外國youtuber 佢地隻ds 起sideshow訂都到左貨
但係我張次日單重未拎得 真係好想同ht講句
HT我
Dr同gg好似真係停左好耐
GG 上次派係1月22, 差唔多一個月
根本係離曬大譜
特呀dkgh
特啊 不過我其實普同特都無所謂
特別 係多個頭雕?
新入坑見到有隻starlord2.0 全新放3500
對角色有愛但係唔知抵唔抵
好似算貴
你係邊到見到
抵喇 我放左張都2k
fb d二手交易 如果三千我都ok 搭個單問下呢度有冇師兄想放真係好鍾意星爵 就算佢一拳打柒thanos個陣我都周圍幫佢辯護
有時好似見到二千幾都有交易
師兄好似忍下手先好啲
好啦唯有再等 因為我覺得avg4唔會出佢 而gotg3又似拍唔成
九月嗰陣2700要左隻全新,估唔到個價仲升緊
又唔出中指🖕🏻
如果唔介意嘅話 可以考慮下徵1.0
好似會平啲
但1.0分別大唔大 因為我有睇番之前d人話2.0正d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞