(已分手)發現男朋友約ptgf扑野,隻雞仲要有拍拖,有相有對話錄音

1001 回覆
10531 Like 66 Dislike
冇連登ac,借我朋友ac 上黎訴苦

同男朋友一齊咗兩年,不嬲都好開心,就算鬧交即日內都會哄番佢/。性方面自問都做到足,佢想要嘅我從來都唔會拒絕,就算自己幾唔鍾意都會去為佢做。我諗住一世都跟實呢個男人架喇... 直到上個禮拜我同屋企去旅行,今日番到黎即刻去揾佢,直覺佢有少少唔尋常,平時拎佢電話玩幾耐佢都ok,但今日就係咁借啲意拎返黎用。

直到佢送我番屋企果陣喺巴士訓著咗,我就偷偷地攞佢電話黎睇,一開whatsapp就見到一個無save嘅電話,我一碌就碌到上頂開始睇,就俾我揾到我男友真係對我唔住 當時個心真係好似穿咗個窿咁 。但我又唔知點做,果一刻我好冷靜咁攞自己電話影晒佢地whatsapp啲對話,諗住真係要分手嘅話,到時就算佢del晒record,我都仲有證據喺手。我兩年黎都無check過電話,一覺得有唔妥,一check,就俾我揾到呢啲野...

返到屋企之後我啲朋友幫我用個電話search到隻雞個ig。估唔到咁樣衰 我自問要樣有樣,要腳有腳,點都靚過呢個西女人,點解我男朋友要叫隻咁柒嘅雞 再睇落去原來條女有男朋友,仲要成日貼相晒恩愛 。點解有男朋友仲要做ptgf 。之前睇rubbishptgf 個故話啲女仔有男朋友都會去做雞本來都唔信,原來係真 。我真係覺得呢啲人好恐佈。叫雞同做雞唔係最衰,最賤格係背住另一半做嘅呢啲人

你兩個狗男女有拍拖都仲要去做雞叫雞。我決定post晒你地啲淫賤對話出黎俾大家評下理 (後段因為佢地有recordings,好彩我男朋友係我電腦到login 過web whatsapp)

全片對話有錄音
https://www.youtube.com/watch?v=Bg1n35lJlJo&feature=youtu.be

西女人個ig

夠5000正評我會貼埋條賤佬個樣出黎 浪廢咗兩年青春俾條雞蟲,仲要臨情人節先分手
Strong post lm sin
分手未
咁都有market 真係八達通嚟
Btw 2年唔長唔短 眨吓眼就過啦 睇開啲
Strong post lm
$40/hour差唔多
撐住
Lm
2年姐 總好過臨結婚先發現
快d去搵下一段幸福仲好
痴撚線

依家做女人仲可以cheap過街亂扑野嘅流浪狗
點樣知道真係呢條女?
留明跟進
你係放就放 要5000正評做咩
50正評放ok?
留名
條女都真係幾樣衰
絲打下個更好啦
屌睇到咩正評感覺似借刀老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞