[800]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(380) 係時候去姐姐到攞碟啦

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
IONE時期:
十四、Vlive 唔出聲無人理 唯一一次仲要係佢自己叫Sad Frog餵
十五、自九月一日起日日都有新面孔
十六、Nekkoya 練習片一個第三名嘅Vocal係Dance Break企C 仲要跳錯
十七、棒球賽公演 八婆撞我元英 Dance Break完就以為自己係C 唔係見到禾櫻轉去C位跳都唔知自己跳錯

十八、唔知佢想點,hi醬生日v 成堆人攬埋一夠得佢企左邊

十九、hi醬生日v 佢拎牙咬嘢仲要周圍吐,仲要一野撞走禾真,嗰粒嘢嚇到禾真之外,佢仲lur咗落啲匙羹到 btw佢推個膊頭出黎嗰下好似楊怡gif

二十、La Vie en Rose初一位唔so偶校既人。發夠centre夢未啊!屌推夠真真走未啊

二十一、ENOZI Cam第二集 係nako仁美隔離打乞嚏仲唔捂口 有無衛生常識嫁

二十二、The Show下班訪問,其他人都擺緊首歌嘅開場pose,唯獨佢無啦啦發centre夢係後面行去中間

二十三、QT Show咁多鏡頭影住都撩牙

二十四、meet and greet 成班係塊透明牌度簽名 條八婆第2個簽 簽係中間右小小仲要勁大 塊牌咁細要簽12個名 仲要簽到咁大係咪玩野? 簽個名又要c?

搞到彩讌都唔知簽邊

二十五、開V講返La Vie En Rose活動最後一次FS啲野 到個八婆講野時 佢噤停全部人 要全部人留心聽佢講嘢 好大個官威
(詳:https://www.vlive.tv/video/99713 6:12)

二十六、偶像運動會當眾撩鼻
(以下照片可能令人情緒不安:https://na.cx/i/PL8HLUr.gif)
二十七、SMA 妹妹line收工,個個走曬得油b仲係度,結果要3個成員返去接佢,好大個官威

二十八、朝早聽歌較好大聲嘈住人
本討論區是韓國Mnet在2018年推出的選拔實境節目《Produce 48》撚鳩參加者同觀眾後,而推出的屌柒區

食屎啦mnet

除了曺柔理外,所有曾參與《Produce 48》的參加者皆可在此討論

IONE mail

好重要:你要買咗code先揀到人,而且code買咗可以任轉成員,eg你今日想睇娜B,但係買得一個code同埋本身已經揀咗其他人,可以喺受信成員嗰到再設定娜B,所有唔係信用卡嘅嘢都要預先入返錢,如果唔係佢會自動取消訂單

mail嗰到其實android嗰邊,幾個方法裝app

一係用我po出嚟嘅嗰個apk

一係直接用日本區AC down

比錢嗰到,正路你裝完就咁會係港元顯示,不過好多時候㩒入去會變咗美金比錢,依個情況你個非日區AC就算有餘額都冇用,因為地區貨幣唔一樣

解決:用tng(如果你冇信用卡),play會當你係信用卡照比

如果本身有日區AC嘅就唔洗講咁多大家都識買卡/用信用卡/tng比錢

IOS訂mail:

1. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,買日版itunes卡,入落日本apple acc 直接課金
記得係要日版itunes

2. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,down ione mail app,再轉個acc去香港,再send email去香港apple話自己用信用卡買唔到野,佢整一下就得,不過唔可以再用依個acc更新ione mail app,要再開一個新日本acc更新

3. 開個新日本apple acc,開acc果陣抄低安全問題,用JCB卡直接課

介面

依個好重要,萬一有咩冬瓜豆腐你部機出咗事,你就係靠佢恢復本身嘅訂閱

課金揀成員,如果你冇code,要喺粉紅色信封嗰到買

如果你唔想再訂閱
Android嘅話
船木巴嘅集體交收係17號3點開始喺mk地鐵站,如果17號唔得閒想另約交收 可以另外搵佢星期二打後放工時間
地點就太子 or 觀塘 16號就炮台山
其他日子時間地點另傾
記得留埋訂個陣叫咩名同埋訂咗咩
tg:
本層為負皮名井南極地漩渦唔開po
lm等圖海
變左要裴巴開

明明食緊面都要去開po
岩岩差D中1001
好彩臨SEND 望一望係1000即刻唔SEND住
[member]An Yu Jin loves me[/meber]

第一負
唔係日韓先有爆碟文化

而係香港碟冇需要爆既野 冇小卡冇生寫冇握手 買咁多黎做咩
以前有簽唱會個D我都一場買一隻
出幾個版本 我都有各買一隻 已經算好多架啦
要識收放自如呀
Btw渣渣第一頁lm
隔左幾分鐘先 1001 就知全部人都等緊

lau ming
lm

食緊飯捏年糕留名
伯母有冇問下你個寶貝仔關於pledis新女團嘅嘢
香港依家都冇咩好爆
唔覺仲有咩偶像歌手
如果好似EASON果D咁最多咪買一隻
唔通EASON出生寫再分10個VERISON
留個名先,第2頁先PO圖
佢出生寫你都唔會為咗佢嚟爆啦
推一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞