(自用JJ)又要煩買咩 IPhone case 既時候 [5]

427 回覆
6 Like 28 Dislike
唔會再有貨嫁啦
去美國ONLINE STORE 買再集運啦
我用緊呢張,唔錯
有,除非你好鐘意影相否則唔建議
朋友介紹用緊呢款,好睇過AJ但貴多少少

MYNUS iPhone XS CASE (マットブラック) https://www.amazon.co.jp/dp/B07MK8PGN3/ref=cm_sw_r_cp_api_i_OZcgDb8B0KEV5

不過0保護性同裸機無分別
有冇巴打知邊度有sfc skin買?
見人痴iron man好型
用緊+1

不過好撚重

同埋犀牛盾 soildsuit都唔錯 可以試下
https://m.tb.cn/h.eTV0oBY?sm=432fc
樣, 輕薄, 手感, 保護
暫時覺得呢隻平衡得幾好, 只包頭尾加背, 四角特別加厚
左右兩邊keep住裸機感覺, xr用唔會變成肥仔

之前裸機iphone se三年, 跌得最傷都係4角, 所以只包4角就已經cover到9成傷, 所以呢個設計我buy佢
大機定細機 邊度買
想問有冇D 玩鏡頭既殼推介
官網成日有discount, 仲要免運費
買咗幾銀
想問rhinosheild既solidsuit同mod nx個保護性能分別大唔大?thx
兩隻都買左

個人覺得就前者好D

始終一體式 mod nx就 邊框+背板分開

睇你想要透明 定 冇所謂

我就soildsuit皮背+ mod nx
咁其實佢好啲定air jacket好啲呢?
air jacket主打薄wo

犀牛盾就攃跌d

睇你個人要求

我自己就成日跌電話落地 所以買保護性好既
好,thx
有無人用緊xs apple 隻叉電case
心郁郁但成千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞