求相機袋推介

26 回覆
3 Like 0 Dislike
想買個Backpack
要放得落15吋MBP,一個body (mirrorless) 幾枝鏡
又可以有時當出街袋用...

唔知有無介紹?
暫時見到350 AW幾好,但係幾貴
Peak design
Ching 係指邊款350 AW?
係lowepro, 我本來淨係識呢個牌子
上面師兄講peak design都好貴下...我睇緊1k內
我Google 完見到有ProTactic 350AW 、Whistler BP 350 AW同 Pro Runner BP 350 AW II,你指邊款?

PD我見過人揹實物,好龜殼Feel
咦,原來係咁,我睇果個係ProTactic
岩岩search到FastPack 350好似無咁薯
用緊mindshift relation 感覺良好
以為同一個人,睇真D有2個林夕

btw Ching 你介紹個品牌好行山feel, 行遠路掂唔掂?
其實都幾好睇,而且係你筆直之內
用緊Thule
Elecom?
我都想買350 aw,美國做緊$170
但係個spec話裝得13吋
450aw又太貴
有個全新Thule Covert DSLR rolltop有無興趣?用唔着
用緊national geographic RF5350幾好
旅行出街都用佢
Mindshift Rotation
無得彈
用緊protactic 350放唔人15吋MBP,之後要入多個lowepro freeline,樣唔錯空間都夠
MANFROTTO WINDSOR
超唔好咩 用過
相機袋黎講算好睇,其他個d一般都 好毒
巴打放幾錢?
已放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞