NBC Sitcom - Superstore

19 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇人有睇?呢套野超級underrated
個creator有份create過the office 所以呢套野幾有the office影子
唔知點解套野外國都好少討論
Superstore 好好笑
好鍾意套劇唔會好 politically correct
又唔怕 tackle social issues
每個人物性格都好鮮明
J Bone & A Hole
佢地真係好多社會議題都有玩 最記得最新果年halloween玩cultural appropriation笑到我
最鍾意sandra
SHUT UP SANDRA
3月先有新一集 準備再煲多次
舊po都要推上嚟g chi下
最近喺netflix見到
一睇愛上了 本身就好鐘意睇the office
最鐘意dina同glenn 兩個都好撚好笑

cls上年見到近照瘦咗咁多 靚到

Dina 五官其實係靚
dina好撚正
性格又狂野
推下先 係幾好睇
一開停唔到
依加Netflix有得睇返晒 笑到仆街
Bo好鬼正
開頭一季都未係好好笑
到第二季 真係睇到晒每個人啲character勁出 又好好戲
真係幾正 推
Dina 次次萬聖節都大波女警
我唔知點文字表達
而家追完間唔時都回響返
「Wet wet weeeeeeeeeen~~~~~~~~」
但後兩三季已好少出現
最後講返
無聊㩒返第一季第一集嚟睇
先知最後一集問月經杯嗰個客人點解會出現
另外個廣播佬個演法係有少少唔同
大家都後生一截~(尤其馬提奧)
女主後期把聲沙哂……

呢套真係難得既越睇越好睇
推推先 真心好睇
好睇
sandra勁好笑完全唔洗try hard見親佢出場已經好好笑
岩岩睇完
如果我未睇過美版the office應該會覺得好好睇
但可惜
套野角色太平面
男女主角又唔吸引 兩個又冇chemistry
唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞