有冇巴打有玩開銀器?(10)任何牌子都可以討論

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
放條全新新版鷲見爪羽
有意請pm https://t.me/lelelelelell
放legend 大點金毛 金牌 全銀唐草輪
有意留tg
大點金係L定XL
L

有兩條樂天買嘅紅珠淨低,$400@1

岩嘅Tg我:https://t.me/simson0405

淘寶啦,又平又多選擇
ssp賣皮果d舖頭都有但都幾貴下
玻璃珠係咩玩法
波子果啲
我仲係度諗 銀器mix波子果啲
呢條妹妹幾錢係邊買
其實點解噤多人唔鐘意鷲見 我見好多人狙擊
利申 鷲見同lone ones 玩家
佢話喺深水埗買左兩三嚿水
反而想知鷲見有咩可取之處

利申: 本人並無持有任何鷲見產品 理性討論
鷲見十字架出色
同風格嘅其他牌子都冇佢好 貴錢合理 易買 唔洗下下等半年
例如fa Tady and king
Legend hb 手工係好好多 但價錢貴好多 風格又唔同
淨係菊地都屌打鷲見
鷲見畀人追擊一半因為自己,一半因為代理

鷲見簽左大公司之後品牌定位唔同左
主力想行高檔路線,但就只係一味靠物料抬價
作品技巧手工質素都唔見有大進步
反而多左好多為左賣貴d而搞到不倫不類既設計
簡單d講就係由小眾品味變成大陸蝗味
呢様喺佢自己著衫風格都反映晒
再加上同佢訂貨既不愉快經歷,唔交訂貨但係又照出現貨
Email追單又十問九唔應

代理果邊就吹水唔抹咀
樣様都講到天上有地下無
新手可能會落搭,但係老手自然難免反感
始終香港無代理 台仔又吊高黎賣
台仔獨家代理,吊高黎賣好正常
屌打90條街
睇菊地ig佢應該去玩既時間仲多過開工
代理補貨少左,佢又要留返時間整特注品畀名人客
貨量同鷲見兩個極端
定番品台仔其實唔算賣得貴,現貨平過之前香港買
貴果d係特注品,唔幫襯佢根本冇方法買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞